Libnet.ro
UNICEF

19:30

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent. continuă pe Antena3

Euro SCADE sub 4,63 lei, la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni! AURUL a ajuns la...

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4. 6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent. Consiliul de.

Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie

Dintre cele 20 de state membre care au un salariu minim stabilit la nivel national, Romania are al treilea cel mai mic salariu brut pe economie 416 EUR), dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), conform unui studiu realizat de KPMG pentru anul 2018.

Business report:Romnia are al treilea cel mai mic salariu minim din UE. Ce tara am depasit n ultimul an; CFR SA a lansat procedura simplificata online pentru serviciul de urmarire speciala Pod Constanta

ANCOM: 4,8 milioane de conexiuni la internet fix. Crestere de 13% in mediul rural. Desi internetul mobil asigura nevoia de a avea acces la informatiile online oricand si. 000 de apartamente s-au debransat, dar 2. 000 au revenit, in sase luni. in Bucuresti, s-au intors la RADET mai multi decat au plecat. La finalul anului trecut, mai erau.

ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai mic pret de pornire: 1.500 de lei

Esti in cautarea unei masini, dar nu ai bani pentru a achizitiona una noua? Cei de la ANAF scot la licitatie mai multe autoturisme la preturi incredibil de mici. Totul se intampla in Brasov, dar si in.

Politica a coborat la cel mai mizerabil nivel la Chisinau: Oligarhul Plahotniuc, un protejat al autoritatilor romane, a publicat convorbirile dintre un politician pro-european si mama sa (VIDEO)

Campania pentru alegerile de primar al municipiului Chisinau au ajuns in faza cea mai josnica si mai mizerabila in care poate ajunge politica. Oligarhul Vladimir Plahotniuc, un protejat al autoritatilor din.

Politica a coborat la cel mai jos nivel la Chisinau: Oligarhul Plahotniuc, un protejat al autoritatilor romane, a publicat convorbirile dintre un politician pro-european si mama sa (VIDEO)

Campania pentru alegerile de primar al municipiului Chisinau au ajuns in faza cea mai josnica si mai mizerabila in care poate ajunge politica. Oligarhul Vladimir Plahotniuc, un protejat al autoritatilor din.

Petrolul Brent, la cel mai ridicat nivel de dupa 2014

Cotatia barilului de titei Brent a depasit, ieri, pragul de 80 de dolari, o premiera dupa luna noiembrie 2014, pe o piata tensionata de incertitudinile cu privire la situatia din Iran si Venezuela, informeaza AFP, conform Agerpres.

Acesta este cel mai puternic aliment antioxidant din lume. Calugarii budisti ii numesc remediul suprem pentru cancer

Goji sunt niste fructe mici, de culoare rosie, cu gust dulce acrisor, care si-au facut treptat loc pe rafturile magazinelor si in retetele naturiste, datorita proprietatilor lor antioxidante.

10 curiozitati despre Mexic. De unde vine numele celui mai mic caine din lume, Chihuahua

Cel mai mic catel din lume provine din Mexic si a luat numele unui stat. Datorita mexicanilor, putem gusta ciocolata si porumbul, ei sunt responsabili de raspandirea lor in intreaga lume.

Cel mai mare caz de cleptocratie din zilele noastre: 72 de saci cu bani si bijuterii au fost confiscati din proprietati ale fostului premier al Malaysiei

Politia malaysiana a perchezitionat sase proprietati ale fostului premier Najib Razak si a confiscat vineri 72 de saci cu bijuterii si bani. Este cel mai mare caz de cleptrocratie din zilele noastre, denunta Departamentul american al Justitiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )