Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cursa pentru crearea vaccinului contra Covid-19 si componenta sa politica

Hotnews Hotnews,
 Cursa pentru crearea vaccinului contra Covid-19 si componenta sa politica

Industria farmaceutica se afla intr-o cursa globala, pentru vaccinurile si medicamentele impotriva Covid-19. Potrivit OMS, 28 de potentiale vaccinuri au fost deja testate pe oameni, dintre care sase sunt acum in studii la scara larga, cu mii de voluntari. Rusia se lauda cu primul vaccin anti-Covid aprobat, dar acesta este, in parte, contestat. Nici Germania nu se lasa mai prejos. Marti, compania biofarmaceutica din Mainz, Biontech si partenerul sau american, Pfizer, au anuntat ca incearca aprobarea de piata a unui vaccin impotriva coronavirusului, in luna octombrie, dupa cum relateaza Sueddeutsche Zeitung, editia online. continuă pe Hotnews

SAMBATA, Congres online pentru crearea noului USR

Formatiunea politica infiintata de Dacian Ciolos, PLUS, va fi absorbita de USR, formatiune condusa de Dan Barna, iar noul partid va avea in prima faza doi copresedinti USR si PLUS vor fuziona, maine, in cadrul unui congres organizat in premiera online, cu participarea a 3200 de delegati, cate 1600 de la fiecare partid. Potrivit protocolului agreat de conducerile celor doua formatiuni, publicat de g4media. ro, fuziunea va fi una prin absorbtie a PLUS de catre USR.

Florin Calinescu, gata sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei - surse

Actorul Florin Calinescu ar putea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, alaturandu-se astfel lui Nicusor Dan, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu si, desigur, Gabrielei Firea, dar si altor nume mai mult sau mai putin cunoscute.

Basescu, din nou in cursa pentru Bucuresti: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Capitalei. El a subliniat, la B1Tv, ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru postul de primar general al Bucurestiului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )