Libnet.ro
UNICEF

19:16

Cursa pentru Downing Street ajunge la final

Hotnews Hotnews,
 Cursa pentru Downing Street ajunge la final

Britanicii vor cunoaste marti numele succesorului prim-ministrului conservator Theresa May, un loc ce pare promis excentricului si controversatului Boris Johnson, a carui venire la putere ar intari posibilitatea unui Brexit fara accord. Deputatul de 55 de ani i se opune in cursa pentru putere lui Jeremy Hunt, 52 de ani, succesorul lui in fruntea diplomatiei britanice. continuă pe Hotnews

Cursa catre Downing Street se incheie. Boris Johnson ultra-favorit sa ajunga premier. Noi demisii in randul ministirilor

Votul conservatorilor britanici in vederea desemnarii succesorului premierului demisionar Theresei May se incheie luni, dupa care rezultatele urmeaza sa fie anuntate marti, o cursa pentru putere in care excentricul si controversatul Boris Johnson, campionaul sustinatorilor Brexitului, este marele favorit, relateaza AFP.

,,Nasul intra in cursa pentru Cotroceni : ,,ii voi pedepsi pe toti

Realizatorul de televiziune de la Nasul TV, Radu Moraru, a anuntat ca intra in cursa pentru alegeri.

Partidul ADER si-a lansat candidatul in cursa pentru Cotroceni

Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie ADER) si-a lansat, astazi, la Teatrul National, candidatul pentru alegerile prezidentiale. Presedintele formatiunii, Neculai Ontanu, a anuntat ca Andrei Stoican va fi cel care va candida in cursa pentru Cotroceni din partea formatiunii politice.

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in.

Boris Johnson mai face o victima: inca un om paraseste Guvernul britanic inainte ca Theresa May sa plece din Downing Street

Sir Alan Duncan, ministrul britanic de stat pentru Europa si Americi, a demisionat, luni, pe fondul preluarii sefiei guvernului de catre Boris Johnson, care a declarat ca sustine iesirea Regatului Unit din UE pe.

Mihai Fifor se retrage din cursa pentru prezidentiabilul din partea PSD

La o zi dupa ce ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru a fi desemnat candidatul PSD la presedintia Romaniei, un alt nume greu din partid spune pas. Este vorba de.

PSD in cursa pentru prezidentiale: Dancila o acuza pe Firea ca lanseaza atacuri la adresa ei pentru ca e interesata de propria imagine, nu de soarta partidului

Premierul Viorica Dancila sugereaza ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, este ipocrita atunci cand spune ca a intrat in competitia interna din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale pentru ca este ingrijorata de soarta partidului, care risca sa piarda alegerile. Dancila spune ca iesirile publice si atacurile lansate de Firea la adresa colegilor de partid arata ca singurul lucru care o preocupa este propria imagine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )