Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cursul valutar a explodat: Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din istorie in raport cu leul

B1 B1,
Cursul valutar a explodat: Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din istorie in raport cu leul

Vesti cumplite pentru romanii in euro! Cursul valutar a explodat in aceasta luna, iar joi, 14 octombrie, a fost inregistrata cea mai scazuta valoare a monedei nationale. Astfel, BNR a emis un curs de. continuă pe B1

VIDEO Venetia, inundata de valuri, provocate de vant si de cel mai ridicat flux din ultimii 50 de ani

Venetia a fost inundata marti seara de cel mai ridicat flux din ultimii 50 de ani, turistii inaintand cu greu pe strazile inundate pentru a se adaposti, in timp ce un vant puternic a provocat valuri in Piata San Marco, relateaza BBC.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

CONCEDIERI MASIVE. Cel mai vechi producator european de portelan disponibilizeaza o treime din personal

Cel mai vechi producator european de portelan, infiintat in 1710,se confrunta cu o situatie financiara grava. Compania germana Meissen si-aanuntat, joi, intentia de a disponibiliza o treime di.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

NASA redenumeste cel mai indepartat corp celest explorat vreodata, dupa ce Ultima Thule a starnit critici legate de conotatii naziste

Corpul celest cel mai indepartat observat vreodata a fost redenumit oficial marti Arrokoth, ceea ce inseamna cer in limba tribului amerindian Powhatan, dupa ce primul nume, Ultima Thule, a starnit controverse din cauza unei asocieri cu vocabularul nazist, scrie AFP.

El este cel mai sexy barbat in viata in 2019

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2019, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat celebrul artist John Legend.

Bomba in showbiz: El a fost desemnat CEL MAI SEXY barbat din lume!

Revista People a desemnat cine este Cel mai sexy barbat in viata pe 2019, iar decizia a fost imediat intens comentata de doamnele dar si domnii din intreaga lume.

VIDEO Dominic Thiem, dupa victoria cu Djokovic: A fost probabil cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata

Dominic Thiem 5 ATP) a reusit in primele doua meciuri de la Turneul Campionilor ceva la care putini s-ar fi asteptat. Austriacul de 26 de ani i-a invins pe Roger Federer 3 ATP) si Novak Djokovic 2 ATP), asigurandu-si in premiera prezenta in semifinalele competitiei. Dupa victoria cu Djokovic scor 6-7, 6-3, 7-6), Thiem s-a aratat extrem de mandru de evolutia sa, precizand ca a fost probabil cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )