Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cursuri suspendate din cauza gripei, in mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Elevii vor sta acasa trei zile

Antena3 Antena3,
Cursuri suspendate din cauza gripei, in mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Elevii vor sta acasa trei zile

Cursurile din mai multe unitati scolare au fost suspendate, avand in vedere cazurile de gripa, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. continuă pe Antena3

Alerta in Romania! SCOLI si GRADINITE iNCHISE din cauza GRIPEI (VIDEO)

Alerta epidemiologica in Romania! in jur de 1. 700 de oameni din Bucuresti, Constanta, Ploiesti si alte orase au contractat, deja, virusul gripal. Din pacate, doua persoane au si murit. Si la Buzau sunt.

Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa

In dimineata de marti au fost inchise noua unitati de invatamant din Capitala, din cauza gripei. Situatia este una confirmata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care a anuntat suspendarea orelor de curs, pentru scolile si gradinitele din cateva sectoare din Bucuresti. Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa .

Cursuri suspendate in noua scoli si gradinite din Bucuresti din cauza gripei

Cursurile au fost suspendate in noua scoli si gradinite din Capitala din cauza gripei, a anuntat Inspectoratul Scolar Bucuresti. Directorul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a explicat, pentru HotNews. ro, ca in clasele unde au fost suspendate cursurile au fost confirmate minumum cate 3 cazuri de gripa, ceea ce inseamna focar si duce, automat, la inchiderea cursurilor.

Cursurile de la 9 gradinite si scoli din Capitala, suspendate din cauza gripei

Mai multe clase si grupe de gradinita din Capitala vor avea cursurile suspendate timp de trei zile din cauza cazurilor de gripa, a anuntat luni Inspectoratul Scolar municipal.

Restrictii in Spitalul Judetean Buzau din cauza gripei

Dupa numeroasele cazuri de gripa inregistrate in ultimele zile, cazuri confirmate de testele rapide, autoritatile de sanatate publica si conducerea Spitalului Judetean Buzau au decis restrictionarea vizitelor in unitatea spitaliceasca. in patru sectii apartinatorilor li s-a interzis total accesul.

Mai multe persoane evacuate dintr-un bloc din Ialomita, din cauza unui incendiu. Totul a pornit de la o butelie

Un numar de 16 persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Fetesti, judetul Ialomita, din cauza unui incendiu ce a izbucnit la o garsoniera, transmite news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru.

Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Primul Grand Slam al anului a luat startul pe 20 ianuarie, dar mai multi sportivi sunt nemultumiti de faptul ca nu pot juca in conditii optime din cauza calitatii precare a aerului si a fumului toxic produs de incendiile de vegetatie. in calificari, o sportiva a cazut pe teren si a fost nevoita sa abandoneze .

UE transmite un nou avertisment Turciei si taie masiv mai multe fonduri destinate Ankarei. Motivele din spatele deciziei

Uniunea Europeana a taiat dramatic in acest an din fondurile de preaderare destinate Turciei din cauza disputei legate de forajele de gaze naturale din apropierea Ciprului, dar si a ofensivei militare a Ankarei din.

Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta. David are aceasta problema din cauza lui tati!

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Recent, artista a facut dezvaluiri despre ceea ce se intampla in familia sa. Se pare ca ea si sotul ei dorm separat, iar motivul vi-l vom dezvalui in cele ce urmeaza. Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta Andra si .

Lui Marcel Vela i-au fost gasite mai multe dosare la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, are mai multe dosare la DNA, arata mai multe surse ju.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )