Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cursurile cu prezenta fizica in scolile unde vor fi sectii de votare, suspendate intre 25 si 29 septembrie inclusiv. Activitatile didactice se vor desfasura online (DOCUMENT)

B1 B1,
Cursurile cu prezenta fizica in scolile unde vor fi sectii de votare, suspendate intre 25 si 29 septembrie inclusiv. Activitatile didactice se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice, incepand din 25 septembrie si pana pe 29 septembrie inclusiv,in. continuă pe B1

A fost adoptata Hotararea pentru suspendarea cursurilor in scolile unde vor fi sectii de votare. Cursurile se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii.

Ludovic Orban, despre inchiderea timp de trei zile a scolilor unde exista sectii votare: Copiii vor face ce scrie in hotararea CNSU. Nu sunt valabile deciziile Comitetelor judetene pentru Situatii de Urgenta. Nu voi accepta a doua greseala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in zilele de vineri, luni si marti, toate scolile in care va fi organizata cel putin o sectie de votare pentru alegerile locale, vor functiona dupa scenariul ro.

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )