Libnet.ro
UNICEF

06:00

Curtea de Apel Bucuresti: Carmen Adamescu va fi plasata sub control judiciar

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel Bucuresti: Carmen Adamescu va fi plasata sub control judiciar

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, joi, contestatia formulata de Carmen Adamescu si au inlocuit masura arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Procurorii o acuza pe Carmen Adamescu de delapidare, prejudiciul fiind de peste 40 de milioane de lei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Carmen Adamescu, plasata sub control judiciar in dosarul de delapidare si evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la 48 de milioane de lei

Carmen Adamescu va fi cercetata sub control judiciar in dosarul de delapidare si evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la aproape 48 de milioane de lei, au decis, joi seara, magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Anterior, ea a fost plasata in arest la domiciliu. Tot joi, politistii au anuntat ca in acest dosar au pus sechestru pe 16 imobile, estimate la 41 de milioane de lei.

Curtea de Apel a facut anuntul: Ce se intampla cu Carmen Adamescu

Carmen Adamescu va fi cercetata sub control judiciar, au decis joi judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Ziare. com. Instanta a admis astfel contestatia fostei sotii a omului de afaceri.

Curtea de Apel Bucuresti obliga constructorul tronsonului surpat de pe A1 Sibiu - Orastie sa restituie peste 83 de milioane de lei Companiei de Autostrazi

Constructorul Lotului 3 al autostrazii A1 Sibiu - Orastie, tronson inchis circulatiei dupa ce o bucata de autostrada s-a surpat la scurt timp dupa inaugurare si care, ulterior, a fost reconstruita de la zero, ar urma sa restituie Companiei de Autostrazi peste 83 de milioane de lei, o suma castigata ca despagubiri la Curtea de Arbitraj de la Paris in 2017.

Carmen Adamescu scapa de arestul la domiciliu, dar ramane cu o masura preventiva

Curtea de Apel Bucuresti a admis joi contestatia depusa de Carmen Adamescu, fosta sotie a omului de afaceri Dan Adamescu, judecatorii inlocuind arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar, intr-un dosar.

Carmen Adamescu a contestat arestul la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, joi, masura arestului la domiciliu in dosarul in care Carmen Adamescu, fosta sotie a lui Dan Adamescu, este acuzata de delapidare si evaziune fiscala.

UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii si obliga ASF sa-i plateasca daune morale de 1.000 de euro

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, va afla azi daca ASF a actionat legal si proportional anul trecut cand a fost sanctionata atat cu o amenda de 100. 000 de lei, cat si cu imposibilitatea de a se mai angaja 10 ani pe o functie de conducere, in conditiile in care Curtea de Apel va anunta astazi decizia finala in acest proces. Sanctiunea, aplicata in urma unor declaratii ale liderului PSD, Liviu Dragnea, ar fi fost una disproportionata, a spus avocatul reclamantei, in data de 3 octombrie, la ultimul termen din acest proces sustinut la aceasta instanta. UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a transmis la solicitarea HotNews. ro ca a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii si obliga ASF sa-i plateasca daune morale de 1. 000 de euro. ASF poate face recurs in termen de 15 zile. Vezi in articol decizia integrala. UPDATE2: Cosmin Vasile, avocatul fostei sefe NN Pensii, pentru HotNews. ro: Aceasta solutie inseamna revenirea la normalitate. Avand in vedere probele din dosar si motivele de nulitate invocate, solutia nu putea fi alta, iar inlaturarea acestei sanctiuni inseamna enorm pentru Raluca Tintoiu si carierea acesteia. Ce a respins Curtea de Apel nu are legatura cu nulitatea sanctiunii, ci cu ce institutie ii va restitui amenda de 100. 000 de lei. Instanta s-a pronuntat ca nu ASF va restitui aceasta suma pentru ca ei doar au aplicat amenda, Fiscul fiind institutia care a incasat acesti bani. ASF poate face recurs la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce va primi motivarea deciziei Curtii de Apel.

Curtea de Apel Bucuresti anuleaza amenda data fostei sefe de la NN Pensii

Curtea de Apel Bucuresti a dispus marti anularea amenzii de 100. 000 de lei aplicate, in aprilie 2017, de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) fostului director general al NN Pensii Raluca.

Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii. ASF trebuie sa-i plateasca daune morale. Decizia instantei, definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a anulat decizia de sanctionare a fostei sefe NN Pensii dispusa de ASF si a obligat autoritatea sa-i plateasca daune morale de 1. 000 de euro. Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN.

Cum au motivat judecatorii decizia de o plasa in arest la domiciliu pe Carmen Adamescu

Carmen Adamescu a fost plasata in arest la domiciliu deoarece probele depuse la dosar arata ca a derulat o activitate infractionala in baza unor mecanisme bine puse la punct pentru a crea aparenta de legalitate in ceea ce priveste firmele sale.

inca o lovitura pentru Carmen Adamescu. Sechestru pe 16 cladiri in valoare de peste 41 de milioane de lei

Politistii, sub indrumarea procurorilor, au pus, joi, sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de peste 41. 000 de lei, in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )