Libnet.ro
UNICEF

16:00

Curtea Constitutionala a admis partial sesizarea lui Iohannis asupra modificarii Legii privind Statutul alesilor locali

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala a admis partial sesizarea lui Iohannis asupra modificarii Legii privind Statutul alesilor locali

Curtea Constitutionala a admis marti partial obiectia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii privind Statutul alesilor locali, care argumenteaza ca schimbarile introduc noi sanctiuni pentru consilierii locali si judeteni, prevazute in alta lege, cea referitoare la conflictul de interese, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

CCR a admis partial sesizarea lui Iohannis asupra modificarii Legii privind Statutul alesilor locali

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis partial, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarile aduse Legii privind Statutul alesilor locali. Potrivit unui comunicat al CCR,.

CCR a admis partial sesizarea lui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Statutului alesilor locali

Magistratii de la Curtea Constitutionala au admis, marti, partial, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea referitoare la Statutul alesilor locali. Este vorba despre obiectia de necons.

CCR a admis sesizarea lui Iohannis privind modificarile aduse Legii Curtii de Conturi. Legea, neconstitutionala n ansamblul sau

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, informeaza Agerpres.

CCR a admis sesizarile lui Iohannis asupra modificarilor pe Legea Curtii de Conturi si pe Legea privind Statutul alesilor locali

Judecatorii CCR au admis, marti, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de.

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarile lui Iohannis, naltei Curti si opozitiei privind modificarile Codului Penal

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, inalta Curte de Casatie si Justitie, PNL, PMP si USR privind modificarile aduse Codului penal si Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie.

Sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarii Legii Curtii de Conturi ajunge astazi pe masa CCR

Judecatorii CCR vor discuta, marti, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi. Seful statului a apreciat ca legea este neconstitutionala in ansamblul ei, informeaza Mediafax.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )