Libnet.ro
UNICEF

10:15

Curtea Constitutionala a admis una dintre sesizarile PNL privind numirile la CNCD - surse

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala a admis una dintre sesizarile PNL privind numirile la CNCD - surse

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis joi sesizarea Partidului National Liberal in privinta hotararii Parlamentului nr. 21/2018 referitoare la numirea de catre Parlament a unor membri ai Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), au precizat, pentru Agerpres, surse din CCR. continuă pe Hotnews

Curtea Constitutionala va dezbate pe 18 iulie sesizarile Curtii Supreme cu privire la modificarile Codului de procedura penala

Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat miercuri ca va discuta pe 18 iulie sesizarea inaintata de Curtea Suprema cu privire la proiectul de modificare a Codului de procedura penala.

CCR a respins sesizarile PNL si iCCJ pe modificarea Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au respins marti sesizarile PNL si iCCJ cu privire la modificare a Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor, potrivit unor surse citate de.

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea privind modificarile aduse Legii magistratilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti atat sesizarea privind modificarile aduse Legii 303/2004, facuta de catre grupurile parlamentare ale PNL si USR, precum si obiectia de neconstitutionalitate a Curtii Supreme, dar si sesizarea facuta de presedintele Iohannis pe legea referendumului.

CCR a decis ca hotarrea de numire a Theodorei Bertzi n CNCD este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis joi sesizarea Partidului National Liberal in privinta hotararii Parlamentului nr. 21/2018 referitoare la numirea de catre Parlament a unor membri ai Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), au precizat, pentru Agerpres, surse din CCR. Este vorba de numirea Theodorei Bertzi ALDE).

Curtea Constitutionala respinge sesizarea PNL pe legea privind statutul judecatorilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti ca neintemeiate sesizarile PNL si iCCJ asupra modificarii Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor. Potrivit unui comunicat al CCR transmis.

Mutare-soc in scandalul presiunilor de la Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a sesizat Comisia de la Venetia pentru presupuse presiuni asupra judecatorului Petre Lazaroiu, puse de consilierul prezidential Simina Tanasesu. intre timp, consilierul lui Iohannis a.

Scandal in Parlament. PNL va contesta la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind modificarea Codului de procedura penala

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedura penala a fost votat, luni seara, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, dupa mai multe ore de dezbateri. PNL va contesta .

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modificarile la codul de procedura penala

In cadrul Sectiunilor Unite ale inalte Curti de Casatie si Justitie, judecatorii au decis sesizarea Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea modificarilor la codul de procedura penala,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )