Libnet.ro
UNICEF

12:30

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului

B1 B1,
Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa PSD. Seful statului a anuntat ca asa-zisul buget. continuă pe B1

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legea bugetului pe 2019. Seful statului a criticat dur vineri coalitia PSD-ALDE pe care a acuzat-o ca nu guverneaza in interesul romanilor, ci al lui Liviu Dragnea.

PE 6 MARTIE: CCR va discuta sesizarea presedintelui Iohannis asupra bugetului

Sesizarea depusa astazi la Curtea Constitutionala de presedintele Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019 va fi discutata in 6 martie.

Lazar, despre OUG pe justitie: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a ataca ordonanta la Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat vineri la RFI ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile justitiei si care a scos astazi in strada sute de magistrati, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. De asemenea, acesta a spus ca saptamana viitoare va transa saptamana viitoare cine are competente in dosarul Tel Drum, DNA sau sectia speciala recent infiintata de PSD-ALDE, la care a ajuns astazi o copie a dosarului Tel Drum.

Cele sase motive pentru care Iohannis a trimis bugetul pe 2019 la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in sesizarea transmisa Curtii Constitutionale pe legea bugetului pe 2019, ca guvernul a incalcat legea finantelor publice, pe cea a responsabilitatii fiscal-bugetare si tratate ale UE.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )