Libnet.ro
UNICEF

19:00

Curtea Constitutionala discuta, pentru a treia oara, sesizarea privind modul in care Melescanu a fost ales la sefia Senatului

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala discuta, pentru a treia oara, sesizarea privind modul in care Melescanu a fost ales la sefia Senatului

Curtea Constitutionala va discuta, miercuri, sesizarea parlamentarilor ALDE, PNL, PMP, UDMR si a unor senatori neafiliati privind alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului. continuă pe Hotnews

Haltere: Gabriel Sincraian, depistat pozitiv pentru a treia oara - Romania, 17 cazuri de dopaj incepand din 2008

Sportivul roman Gabriel Sincraian a fost depistat pozitiv la controlul antidoping pentru a treia oara, dupa reanalizarea esantioanelor prelevate la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Haltere.

Controversata Ordonanta prin care Guvernul Dancila a modificat Codul Administrativ, discutata marti de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala discuta, marti, sesizarea de neconstitutionalitate facuta in august de Avocatul Poporului contra controversatei ordonante de urgenta a Guvernului Dancila ce a modificat Codul administrativ, potrivit ordinii de zi a CCR.

Curtea Constitutionala dezbate sesizarea Avocatului Poporului cu privire la Codul Administrativ

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate, marti, sesizarea Avocatului Poporului cu privire la Codul administrativ.

Instanta amana pentru a treia oara decizia in procesul deschis de Liviu Dragnea impotriva procurorului de caz

Curtea de Apel Bucuresti a amanat a treia oara, pentru 22 ianuarie, pronuntarea in dosarul pe care Liviu Dragnea l-a deschis in contencios administrativ impotriva unei rezolutii semnate de procuroarea Alexandra Lancranjan in dosarul Tel Drum.

UPDATE Curtea Constitutionala: Completurile de trei judecatori au fost legal constituite

Completurile de trei judecatori au fost legal constituite. Curtea Constitutionala a stabilit miercuri ca nu exista conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie in privinta constituirii completurilor de judecata.

Reactia uluitoare a unui bebelus care gusta pentru prima oara inghetata. Imaginile care au facut inconjorul internetului (VIDEO)

Chiar daca este frig afara, reactia unui bebelus care a gustat pentru prima oara inghetata a devenit virala la scurt timp. Reactia sa hilara face acum inconjurul internetului.

Constituirea completurilor de trei judecatori de la iCCJ, dezbatuta azi de Curtea Constitutionala

CCR s-ar putea pronunta, miercuri, pe conflictul juridic intre Parlament si iCCJ, privind modalitatea de constituire a completurilor de trei judecatori de la instanta suprema, cerere sesizata de presedintele Senatului Teodor Melescanu.

Melescanu primeste inca o veste proasta de la CCR. Curtea a dat dreptate iCCJ, in speta privind modalitatea de constituire a completurilor de trei judecatori

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, cererea sesizata de Teodor Melescanu, care solicitase constatarea unui conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )