Libnet.ro
UNICEF

15:15

Curtea Constitutionala a dat unda verde pentru cresterea ajutoarelor sociale

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala a dat unda verde pentru cresterea ajutoarelor sociale

Judecatorii CCR au respins, miercuri, cu majoritate de voturi sesizarea PNL depusa impotriva legii care majoreaza Indicatorul Social de Referinta ISR) de la 500 de lei la 1. 200 de lei, in baza caruia se calculeaza ajutoarele sociale. Prin decizia Curtii Constitutionale ajutoarele sociale pot creste in etape, in urmatorii trei ani. continuă pe Hotnews

CCR a dat unda verde legii care majoreaza substantial ajutoarele sociale

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este constitutionala legea prin care ajutoarele sociale se majoreaza puternic, prin cresterea cu 140% a Indicatorului Social de Referinta, ce fusese inghetat in ul.

Ajutoarele sociale cresc puternic, dupa 12 ani in care au fost inghetate. CCR a dat unda verde legii

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca este constitutionala legea prin care ajutoarele sociale se majoreaza puternic, prin cresterea cu 140% a Indicatorului Social de Referinta ISR), care a fost inghetat timp de 12 ani.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Echipa democratului a luat imediat nota de o etapa care permite un transfer de putere pasnic si fara probleme. Presedintele republican in exercitiu nu a recunoscut in mod direct victoria lui Joe Biden, promitand sa continue o lupta dreapta in timp ce demersurile sale in justitie se inmultesc, fara succes, pentru a incerca sa demonstreze fraude in alegerile din 3 noiembrie.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP.

Florin Citu, despre scenariul in care CCR da unda verde majorarii pensiilor cu 40%: Vom merge pe viziunea noastra de liberali, nu pe ce ne spune Curtea in aceasta speta Oamenii cheltuiesc bani, nu procente (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a fost intrebat marti seara, in direct pe B1 TV, ce va face Guvernul Orban in scenariul in care CCR va da, prin respingerea sesizarii depuse de liberali, unda verde.

Cresterea salariilor functionarilor publici a fost respinsa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a respins legea prin care Parlamentul, la initiativa PSD, a decis majorarea cu 15% a salariilor functionarilor publici si personalului contractual din aparatul Administratiei Prezidentiale, SGG si din serviciile Parlamentului, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul CCR.

Curtea Constitutionala amana pana in ianuarie decizia privind majorarea pensiilor cu 40%

Judecatorii Curtii Constitutionale au dezbatut, miercuri, sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara. Este vorba despre textul Ordonantei de Urgenta privind rectificarea bugetara, care a fost modificat de Parlament pentru a stipula majorarea pensiilor cu 40%, in locul celor 14% acordate de Executiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )