Libnet.ro
UNICEF

21:15

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea privind modificarile aduse Legii magistratilor

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea privind modificarile aduse Legii magistratilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti atat sesizarea privind modificarile aduse Legii 303/2004, facuta de catre grupurile parlamentare ale PNL si USR, precum si obiectia de neconstitutionalitate a Curtii Supreme, dar si sesizarea facuta de presedintele Iohannis pe legea referendumului. continuă pe Adevărul

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului. Presedintele, eliminat din procedura de organizare a referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului / Presedintele nu mai are niciun cuvnt de spus privind referendumul asupra Constitutiei

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR. Legea prevede ca Guvernul este cel care stabileste data la care are loc referendumul privind revizuirea Constitutiei, dupa ce Parlamentul voteaza proiectul de modificarea a Legii fundamentale.

Scandal in Parlament. PNL va contesta la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind modificarea Codului de procedura penala

Proiectul PSD-ALDE-UDMR de modificare a Codului de procedura penala a fost votat, luni seara, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, dupa mai multe ore de dezbateri. PNL va contesta .

Curtea Constitutionala respinge sesizarea PNL pe legea privind statutul judecatorilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti ca neintemeiate sesizarile PNL si iCCJ asupra modificarii Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor. Potrivit unui comunicat al CCR transmis.

CCR respinge sesizarea lui Iohannis privind Legea Referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, astazi, sesizarea de neconstitutionalitate a presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala privind modificarile la codul de procedura penala

In cadrul Sectiunilor Unite ale inalte Curti de Casatie si Justitie, judecatorii au decis sesizarea Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitatea modificarilor la codul de procedura penala,.

Sesizarea presedintelui Iohannis privind Legea referendumului, discutata astazi de Curtea Constitutionala. Este a treia oara

Curtea Constitutionala discuta marti sesizarea presedintelui privind Legea referendumului, care prevede ca data organizarii unui referendum pentru revizuirea Constitutiei sa fie stabilita de Guvern. Legea a fost trimisa la reexaminare de catre presedintele Iohannis, a fost adoptata din nou de Parlament, in forma initiala, si a fost atacata de doua ori la CCR de catre parlamentarii opozitiei, potrivit news. ro.

Curtea Suprema cere DNA precizari privind implicarea SRI in dosarul Alinei Bica

Judecatorii de la inalta Curte de Casatiei si Justitie au decis marti sa ceara de la DNA precizari privind implicarea SRI in dosarul in care in prima instanta fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )