Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Suprema din Republica Moldova mentine decizia de anulare a scrutinului din Chisinau

B1 B1,
Curtea Suprema din Republica Moldova mentine decizia de anulare a scrutinului din Chisinau

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a dispus, luni seara, mentinerea deciziei Judecatoriei Chisinau si a Curtii de Apel prin care a fost anulat scrutinul organizat pe 3 iunie pentru desemnarea. continuă pe B1

Reactia SUA la SCANDALUL din Republica Moldova: Hotararea Curtii Supreme a intarit perceptia publicului asupra ingerintei politice in sistemul judiciar

Curtea Suprema de Justitie a Republicii Moldova a decis, definitiv, invalidarea alegerilor pentru Primaria Chisinau, astfel incat proeuropeanul Andrei Nastase, castigator al scrutinului, nu va mai putea.

Curtea Suprema de Justitie decide astazi daca mentine hotararile instantelor de anulare a alegerilor pentru Primaria Chisinau

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova judeca luni contestatia depusa de Andei Nastase, candidatul Platformei DA care a castigat alegerile pentru Primaria Chisinau, la deciziile Judecatoriei Chisinau si Curtii de Apel, care au invalidat scrutinul din 3 iunie. Cu o zi in urma, mii de oameni au protestat in strada, la Chisinau, fata de decizia instantelor, de anulare a alegerilor.

Curtea Suprema de Justitie din Moldova a decis ca alegerile pentru primaria Chisinau nu sunt valabile

Curtea Suprema de Justitie a sustinut decizia Judecatoriei Chisinau si a Curtii de Apel privind invalidarea scrutinului local din municipiul Chisinau, organizat pe data de 3 iunie, iar mandatul de primar al.

Oazu Nantoi: Situatia din Republica Moldova balanseaza in pragul catastrofei

Situatia din Republica Moldova balanseaza in pragul unei catastrofe. Statul de drept nu exista, iar perspectiva alegerilor parlamentare este distrusa. Declaratia a fost facuta de directorul de programe al Institutului pentru Politici Publice, Oazu Nantoi, referindu-se la decizia instantelor de judecata privind nevalidarea alegerilor locale din municipiul Chisinau, transmite IPN.

Curtea Suprema a invalidat alegerile de la Chisinau

Curtea Suprema de Justitie a Republicii Moldova a mentinut astazi decizia Curtii de Apel prin care alegerile anticipate pentru Primaria Chisinau au fost invalidate, astfel ca Andrei Nastase nu poate deveni primar, anunta Deschide. md.

Curtea Suprema, raspuns la declaratiile premierului Dancila si ministrului Toader: Justitia se realizeaza numai in sala de judecata

Inalta Curte de Casatie si Justitie a raspuns vineri, printr-un comunicat de presa, mai multor declaratii aparute in spatiul public din partea unor lideri PSD care au criticat decizia judecatorilor de la Curtea Suprema in cazul lui Liviu Dragnea, afirmand ca membrii executivului sau legislativuluinu au competenta legala de a constata ca aplicarea legii este sub influenta arbitrariului.

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea. intr-un comunicat, Instanta Suprema scrie ca judecatorii sunt singurii in masura sa se pronunte asupra temeiniciei.

R.Moldova: Chisinaul ramne fara primarul ales. Curtea Suprema de Justitie invalideaza irevocabil alegerile cstigate de Andrei Nastase. Aceasta decizie era de mult scrisa. A fost scuipata o lume ntreaga

Magistratii Curtii Supreme de Justitie din Republica Moldova au mentinut decizia instantelor anterioare de invalidare a alegerilor pentru Primaria Chisinau. Astfel, orasul ramane fara primarul ales prin vot direct, Andrei Nastase. Decizia a fost luata luni seara, anunta portalul moldovean Cotidianul. md. Prima rectie a lui Andrei Nastase dpa pronuntarea deciziei CSJ: Am fost scuipati. Daca vom genunchea in seara asta, nu mai avem viitor.

Marea Britanie: Curtea Suprema a respins cererea de emitere a pasapoartelor neutre

Christie Elan-Cane, o activista cu gen non-binar, a pierdut un proces impotriva guvernului Marii Britanii care a refuzat emiterea pasapoartelor neutre din punct de vedere al genului, ceea ce ar lipsi, din.

Proteste in Republica Moldova: mii de persoane sunt impotriva deciziei de invalidare a alegerilor din Chisinau

Cateva mii de persoane protesteaza duminica in capitala Republicii Moldova impotriva deciziei de invalidare a alegerilor pentru functia de primar general al municipiului Chisinau, castigate de unul dintre liderii opozitiei proeuropene, Andrei Nastase,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )