Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Suprema din SUA va audia trei apeluri ale presedintelui Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea Suprema din SUA va audia trei apeluri ale presedintelui Donald Trump

Curtea Suprema din Statele Unite a decis sa audieze apelurile facute de presedintele Donald Trump in trei procese diferite, pentru a bloca predarea datelor sale financiare, inclusiv declaratiile financiare, unor comisii din Camera Reprezentantilor si unui procuror din New York, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Nestle isi vinde marcile de inghetata din SUA catre Froneri, pe 4 miliarde dolari

Nestle SA, cel mai mare grup alimentar din lume, a decis sa instraineze activitatile de productie a inghetatei din SUA catre Froneri Ltd. , intr-o afacere evaluata la 4 miliarde de dolari, anunta Reuters. in urma tranzactiei, controlul brandurilor precum Haagen-Dazs ajunge la Froneri - societatea mixta pe care compania elvetiana Nestle a creat-o in 2016.

Trei apropiati ai Liei Savonea au picat examenul de promovare la Curtea Suprema

Trei judecatori apropiati ai fostei sefe a CSM, Lia Savonea, au fost respinsi la interviul de promovare de la Curtea de Apel la inalta Curte, sectia de contencios administrativ si fiscal. Unul i-a dat dreptate lui Dragnea, altul i-a suspendat un decret lui Iohannis, al treilea l-a declarat colaborator al Securitatii pe Basescu. Interviurile au fost sustinute la sectia de judecatori a CSM.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )