Libnet.ro
UNICEF

12:46

Curtea Suprema a dispus ca Rovana Plumb sa fie cercetata pentru abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Curtea Suprema a dispus ca Rovana Plumb sa fie cercetata pentru abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a dispus ca Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, pentru o fapta comisa in perioada in care era ministru al Mediului. continuă pe România Liberă

Inalta Curte a hotarat ca Rovana Plumb sa fie cercetata pentru abuz in serviciu dupa o plangere depusa de fostul director al Romsilva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ca fostul ministru Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, dupa ce judecatorii au admis o plangere depusa de fostul director al Romsilva Ion Dumitru.

Rovana Plumb poate fi CERCETATA pentru abuz in serviciu: Decizia ICCJ ma depaseste

Rovana Plumb poate fi cercetata pentru abuz in serviciu. Judecatorii de la ICCJ au admis, miercuri, o plangere depusa de fostul director al Romsilva Ion Dumitru, astfel ca PSD-ista poate fi cercetata.

Lovitura pentru Rovana Plumb: iCCJ a dispus ca fostul ministru sa fie cercetat de procurori pentru abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ca fostul ministru Rovana Plumb sa fie cercetata de Parchetul General pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, dupa ce judecatorii au.

Curtea Suprema a redeschis un dosar in cazul unei anchete in care este vizata deputata PSD Rovana Plumb

Curtea Suprema a desfiintat o solutie de clasare data intr-un dosar de abuz in serviciu deschis impotriva deputatei Rovana Plumb. Cel care a facut plangerea este fostul director general al Romsilva, Ion Dumitru, care sustine ca a fost concediat ilegal.

Rovana Plumb, cercetata de Parchetul ICCJ ca urmare a unei plangeri a fostului sef al Romsilva

Fostul ministru al Mediului Rovana Plumb va fi cercetata de Parchetul ICCJ pentru abuz in serviciu ca urmare a unei plangeri a fostului sef al Romsilva Ion Dumitru, conform unei decizii ICCJ, potrivit unei surse din presa.

Curtea Suprema a admis in principiu recursul Cameliei Bogdan impotriva deciziei de excludere din magistratura

Curtea Suprema a admis in principiu recursul Cameliei Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe omul de afaceri Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, impotriva deciziei de excludere din magistatura. Curtea a stabolit ca termen de judecat, pe fondul procesului, data de 4 decembrie.

Curtea Suprema i-a incuviintat lui Dinu Pescariu, judecat in dosarul Microsoft III, sa plece de Sarbatori in Miami si Sarasota

Dinu Pescariu are voie sa sa paraseasca teritoriul Romaniei pentru a se deplasa in Miami si Sarasota, Florida, Statele Unite ale Americii, in perioada 18 decembrie 2017 10 ianuarie 2018, potrivit Curtii Supreme. Decizia nu este definitiva. Fostul tenismen este judeat in dosarul Microsoft III.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )