Libnet.ro
UNICEF

11:16

Curtea Suprema ar putea pronuntata luni sentinta in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Hotnews Hotnews,
 Curtea Suprema ar putea pronuntata luni sentinta in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta in prima instanta in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova este acuzat de trafic de influenta. La ultimul termen al procesului din 19 septembrie, un procuror de la DNA a cerut ca Dan Sova sa fie condamnat la inchisoare cu executarea pedepsei pentru trafic de influenta si confiscarea sumei de 100. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Zi grea pentru Dan Sova! Fostul ministru al Transporturilor isi poate afla sentinta in dosarul CET Govora

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta in prima instanta in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova este acuzat de trafic de.

Magistratii instantei supreme vor da luni o sentinta in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Instanta suprema ar putea pronunta sentinta in procesul in care sunt judecati fostul senator Dan Sova si fostul director al CET Govora, Mihai Balan.

Decizia instantei in dosarul CET Govora, asteptata luni

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul CET Govora, in care procurorii au cerut condamnarea lui Dan Sova la inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, confiscarea sumei de 100. 000 de euro si mentinerea sechestrului asigurator.

Curtea Suprema va pronunta sentinta pentru Sebastian Ghita. Procuroriii au cerut pedeapsa maxima

Judecatorii ICCJ sunt asteptati sa se pronunte, luni, in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat alaturi de fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu.

Dan Sova, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Decizia nu este definitiva

Dan Sova a fost condamnat de judecatorii Inaltei Curti la trei ani de inchisoare cu executare, informeaza Digi 24. Decizia data in dosarul CET Govora poate fi contestata la completul de cinci judecatori de la curtea suprema.

Dan Sova a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul CET Govora. Care este principala acuzatie

Judecatorii de la Curtea Suprema l-au condamnat pe Dan Sova la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora.

Curtea Suprema urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care Sebastian Ghita este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu si in care procurorii au solicitat pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru fostul deputat, acuzat ca i-ar fi dat edilului o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft. O cerere similara a fost formulata si pentru Badescu.

3 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Sova in dosarul CET Govora

Fostul ministru Dan Sova a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Decizia a fost data de completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si.

3 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Sova in dosarul CET Govora (VIDEO)

Fostul ministru Dan Sova a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Decizia a fost data de completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si.

Sebastian Ghita a fost achitat de judecatorii de la Curtea Suprema

Sebastian Ghita a fost achitat, luni. de magistratii ICCJ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )