Libnet.ro
UNICEF

08:00

Curtea Suprema a sesizat Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Codului Penal

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema a sesizat Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Codului Penal

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au anuntat joi ca au sesizat Curtea Constitutionala pe aspectele de neconstitutionalitate cuprinse in legea de modificare a Codului Penal. continuă pe Adevărul

Forumul Judecatorilor solicita Curtii Supreme si presedintelui Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Codului Penal

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania FJR) a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie si presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legii de modificare a Codului Penal.

Cum este afectat mediul de afaceri de modificarile aduse Codului penal

Mediul de afaceri va fi si el afectat de modificarile aduse Codului penal si de dezincriminarea neglijentei in serviciu, pentru ca abuzul in serviciu poate insemna crearea unui dezavantaj pentru un operator economic, a declarat miercuri presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), Florin Jianu, intr-o conferinta de presa.

Liviu Pop a venit in SCAUN cu ROTILE pentru a vota modificarile aduse Codului penal: Farasoricei (FOTO)

Liviu Pop a tinut mortis sa fie prezent la votul din Senat pe modificarile aduse Codului penal. Fostul ministru al Educatiei a venit in scaun cu rotile, dupa ce a suferit mai multe operatii la picior in.

Parchetul General acuza Parlamentul ca incalca dispozitiile ONU impotriva coruptiei, prin modificarile aduse Codului Penal

Parchetul General acuza Parlamentul ca incalca dispozitiile ONU impotriva coruptiei, prin modificarile aduse Codului Penal. La nivelul Ministerului Public a fost finalizata o analiza privind impactul.

PNL, USR si PMP au sesizat CCR cu privire la modificarile aduse Codului Penal

PNL, USR si PMP au depus joi o sesizarea la Curtea Constitutionala cu privire la modificarile facute la Codul penal, spunand ca au fost atacate peste 30 de articole modificate. Sesizarea pe care o adresam.

APADOR-CH: Prin modificarile aduse Codului penal, abuzul in serviciu se dezincrimineaza partial si devine aproape imposibil de dovedit in practica

APADOR-CH spune ca in noua varianta adoptata luni in comisia parlamentara comuna infractiunea de abuz in serviciu va deveni aproape imposibil de dovedit in practica si, astfel, se va trece dintr-o extrema in alta - de la o utilizare cu destule excese a infractiunii de abuz in serviciu se va ajunge la scoaterea din uz a acesteia.

CCR a admis partial sesizarea iCCJ cu privire la modificarile aduse Codului de procedura civila

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis partial, miercuri, sesizarea inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu modificarile aduse Legii referitoare la Codul de procedura civila.

inalta Curte de Casatie si Justitie a contestat la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea de modificare a Codului penal, potrivit unui comunicat de presa al Curtii Supreme. Joi, 5 iulie 2018, judecato.

Curtea Constitutionala a admis partial sesizarea naltei Curti privind modificarile aduse Codului de procedura civila

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis partial, miercuri, sesizarea inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu modificarile aduse Legii referitoare la Codul de procedura civila, anunta Agerpres.

AOAR despre modificare Codului Penal: Cum vor mai putea contesta firmele deciziile functionarilor care au actionat voit nelegal

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) critica dur modificarile aduse Codului Penal pentru ca ofera protectie suplimentara functionarilor publici care, astfel, pot produce pierderi importante companiilor. Mai mult, noile reglementari permit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )