Libnet.ro
UNICEF

20:32

Curtea Suprema trage, joi, la sorti noile complete de 5 judecatori. Ce conditii au pus CCR si CSM

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema trage, joi, la sorti noile complete de 5 judecatori. Ce conditii au pus CCR si CSM

Maine vor fi trase la sorti noile complete de 5 judecatori pentru anul 2018. Pentru a treia oara. Asa a anuntat in urma cu putin timp Biroul de Presa al Curtii Supreme. Cele sase complete de 5 judecatori trei penale si trei civile) care vor fi trase la sorti maine vor functiona doar pana la sfarsitul anului, urmand ca la inceputul anului urmator sa fie trase la soti alte sase complete. continuă pe Adevărul

Curtea Suprema amana toate dosarele completelor de 5 judecatori

Completele de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat, luni, toate procesele aflate pe rol, in contextul in care nu au fost trase la sorti noile complete de judecata, asa cum a cerut Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Judecatoarea Camelia Bogdan a sustinut ca va ataca in instanta hotararea CSM.

Avocatul Elenei Udrea acuza Curtea Suprema de vatamarea clientei sale

Avocatul Elenei Udrea a declarat luni la Curtea Suprema ca instanta se face vinovata de vatamarea clientei sale prin amanarea tuturor cauzelor pe rolul completelor de 5. Magistratii de la Curtea Suprema trebuiau sa se pronunte azi asupra cererii de contestare in anulare depuse de fostul ministru, dupa decizia Curtii Constitutionale cu privire la formarea completelor de 5, fata de condamnarea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute.

Curtea Suprema va decide la ce instanta se va judeca dosarul revocarii lui Augustin Lazar. Cauza a ajuns si pe masa CCR

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, exceptia de necompetenta teritoriala in favoarea Curtii de Apel Alba in procesul in care se judeca cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie. insa pentru ca instanta din Alba Iulia isi declinase la randul ei competenta in aceasta speta, a fost sesizata Curtea Suprema pentru rezolvarea acestui conflict.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )