Libnet.ro
UNICEF

16:00

CUTREMUR la CSM Bucuresti, dupa infrangerea umilitoare din Liga Campionilor. Se cere schimbarea antrenorilor: Nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem vointa

B1 B1,
CUTREMUR la CSM Bucuresti, dupa infrangerea umilitoare din Liga Campionilor. Se cere schimbarea antrenorilor: Nu avem atitudine, nu avem curaj, nu avem vointa

Dupa ce a fost invinsa categoric de SCM Ramnicu Valcea, CSM Bucuresti a pierdut si meciul cu Bietigheimdin Liga Campionilor, scor 28-30, fapt ce ar putea duce la schimbarea antrenorului. intr-o postare p. continuă pe B1

CSM Bucuresti, pe un butoi de pulbere: ce masuri se asteapta dupa esecul din Liga Campionilor

La cateva zile dupace a pierdut cu Valcea in campionat, CSM Bucuresti a fost invinsa si in Liga Campionilor de Bietigheim, din Germania.

Uluitor: CSM Bucuresti pierde in Liga Campionilor cu Bietigheim. Urmeaza o noua schimbare de antrenor?

Dupa inca un meci foarte prost, CSM Bucuresti a pierdut in Liga Campionilor cu 30-28 pe terenul echipei germane Bietigheim.

CSM Bucuresti invinsa in Liga Campionilor

Campioana Romaniei CSM Bucuresti merge din rau in mai rau si presedintele Gabriela Szabo anunta posibile schimbari pe banca tehnica.

Rezultat rusinos pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a fost invinsa de echipa germana SG BBM Bietigheim cu scorul de 30-28 16-12), duminica seara, la Ludwigsburg, intr-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Rezultate din Liga 2. Academica Clinceni castiga pe final cu Metaloglobus

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, sambata, in etapa a 12-a din Liga 2. Academica Clinceni s-a impus la limita in deplasare cu Metaloglobus Bucuresti si a trecut pe primul loc provizoriu.

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei din Liga Natiunilor. Ramanem la mana sarbilor!

Romania n-a reusit sa faca rocada cu Serbia dupa meciul direct de la Bucuresti si ramane la doua puncte in spatele vecinilor de la sud-vest de Dunare.

Clasamentul in grupa Romaniei din Liga Natiunilor

Romania pastreaza sanse reale de a castiga grupa din care face parte in al treilea esalon al Ligii Natiunilor.

Ce a patit ING, dupa tranzactiile dublate din weekend

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat ING Bank cu 20. 000 lei, dupa ce banca a recunoscut ca tranzactiile efectuate de un numar de 225. 525 consumatori au fost dublate, precizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )