Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cutremur monden! TEO TRANDAFIR a facut anuntul BOMBA: De maine ne mutam impreuna! BURSUCU, in al noualea cer

B1 B1,
Cutremur monden! TEO TRANDAFIR a facut anuntul BOMBA: De maine ne mutam impreuna! BURSUCU, in al noualea cer

Celebra prezentatoare Teo Trandafir este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO. continuă pe B1

Incendiar! TEO TRANDAFIR, prinsa in fapt cu GABRIEL COTABITA! L-a apucat de brat si...Bursucu, iN STARE DE SOC (FOTO)

Celebra prezentatoare Teo Trandafir si-a luat prin surprindere fanii in urma cu o luna dupa ce a publicat o fotografie in care apare alaturi de Bursucu si doi dintre cei mai iubiti cantareti , Gabriel.

Lora a facut anuntul, cu inima sfasiata de durere. Exista suferinte in fata carora iubirea priveste neputincioasa

Lora a socat publicul cu anuntul pe contul de Facebook facut in urma cu doar cateva ore. Se pare ca artista trece prin cele mai grele momente din viata sa. Cel mai probabil, din cauza unor probleme de sanatate din familie, artista a decis sa stea deoparte pentru un timp de mediul online pentru a .

Motivul pentru care Romania isi muta ambasada de la Bagdad. Autoritatile au facut anuntul

Ambasada Romaniei de la Bagdad va fi relocata, dupa cum au anuntat, miercuri, autoritatile. Vestea a fost una care a venit in cadrul sedintei comune a Comisiilor pentru Politica externa si Aparare, din Senat. Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, alaturi de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au dezvaluit si motivul unei astfel de decizii. Motivul pentru .

Cum aratau Aurelian Temisan si Monica Davidescu atunci cand s-au cunoscut. Au facut anuntul dupa 25 de ani de relatie

Aurelian Temisan si Monica Davidescu sunt unul dintre cele mai frumose cupluri din lumea artistica romaneasca. Cei doi au implinit pe 13 ianuarie 25 de ani de cand s-au cunoscut, iar artistul a tinut sa faca public acest lucru, postand un mesaj plin de dragoste pe Instagram. Cum aratau Aurelian Temisan si Monica Davidescu atunci .

Cutremur monden! SILVIU PRIGOANA, iN MOARTE CLINICA! A cedat dupa a treia operatie! Adraiana Bahmuteanu, iN STARE DE SOC

Dezvaluiri bomba despre cea mai mare drama a lui Silviu Prigoana au fost facute de curand! CEA MAI SEXY BUNICA DIN LUME SOCHEAZA CU POZE NECENZURATE! BARBATII AU iNNEBUNIT CAND AU AFLAT CE VARSTA ARE!.

Cutremur monden! SILVIU PRIGOANA, iN MOARTE CLINICA! A cedat dupa a treia operatie! Adriana Bahmuteanu, iN STARE DE SOC

Dezvaluiri bomba despre cea mai mare drama a lui Silviu Prigoana au fost facute de curand! CEA MAI SEXY BUNICA DIN LUME SOCHEAZA CU POZE NECENZURATE! BARBATII AU iNNEBUNIT CAND AU AFLAT CE VARSTA ARE!.

Lacrimi iN MUZICA POPULARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: DRUM LIN SPRE CER! Va anuntam cu regret ca...

In urma cu cateva zile celebrul cantaret Ionut Dolanescu a facut un anunt trist pe retelele de socializare! Cu profund regret, artistul a anuntat moartea prof. Dr. Constantin Chiurciu, un apropiat al fa.

ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL care iI SOCHEAZA pe ROMANI

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iata anuntul facut de meteorologi. De obicei, luna ianuarie este caracterizata de cele mai scazute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistentei maselor de aer.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )