Libnet.ro
UNICEF

14:45

CUTREMUR la PRO TV! FLORIN BUSUIOC a renuntat! Medicii au facut anuntul TRIST! Din pacate

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV! FLORIN BUSUIOC a renuntat! Medicii au facut anuntul TRIST! Din pacate

Florin Busuioc a primit o veste deloc placuta din partea medicilor. Actorul care se reface dupa infarctul suferit in urma cu o luna va trebui sa renunte definitiv la doua dintre cele mai mari placeri ale sale:. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Florin Busuioc a disparut din SPITAL! Apel de ULTIMA ORA! Din pacate...

Noi detalii despre starea de sanatatea a lui Florin Busuoic au iesit la iveala. Celebrul prezentator s-a intors acasa si se afla in perioada de recuperare dupa operatia din data de 7 noiembrie, cand a.

E vorba de FLORIN BUSUIOC, indragitul prezentator METEO de la Pro TV: Din pacate tocmai a...

Noi detalii despre drama momentului in televiziune! Florin Busuioc a explicat ce s-a intamplat in ziua in care i s-a facut rau si a facut infarct la sfarsitul unei piese de teatru, pe scena din.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Ce se intampla cu actorul de cand a fost externat

Florin Busuioc a ajuns acasa, in urma cu cateva zile, iar acum au sosit si primele informatii despre starea sa de sanatate de cand s-a intors alaturi de cei dragi. Busu se simte foarte bine si nu doar fizi.

Cine este sotul misterios al Lavinei Petrea de la Pro TV? Stirista il tine ascuns de ochii lumii (FOTO)

Lavinia Petrea este una dintre cele mai frumoase jurnaliste de la noi, dar si una dintre cele mai discrete. Mama a trei copii, stirista PRO TV este casatorita cu un domn misterios. intrebata cum se.

in culisele primului serial thriller din Romania, produs de Pro TV: Va avea standarde tehnico-vizuale la nivel de Netflix si HBO FOTO

Adevarul a mers pe platoul de filmare de la Vlad, primul serial thriller romanesc, ce urmeaza a fi difuzat de Pro TV. O parte dintre protagonisti, actorii Andrei Aradits 45 de ani), Adrian Nartea 37 de ani), Olimpia Melinte 32 de ani) si Diana Sar, au dezvaluit detalii din culisele filmarilor si despre povestile personajelor pe care le interpreteaza.

CUTREMUR la PRO TV! CABRAL a patit-o in trafic! Din asta nu se SCAPA! Soc in Romania

Cabral Ibacka a scris pe blogul sau un text critic cu privire la atitudinea unor romani, care ies in evidenta, mai ales in trafic. Mai scapa omul de dependenta de alcool. Poate si de cea de droguri.

Cum suna imnul Romaniei interpretat de vedetele Pro TV VIDEO

Pro TV sarbatoreste pe 1 Decembrie nu doar Ziua Romaniei, ci si 23 de ani de la infiintarea postului. Sub sloganul Romania, hai ca poti!, televiziunea marcheaza Centenarul prin mai multe programe si actiuni, inclusiv un clip in care vedetele interpreteaza imnul Desteapta-te, romane!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )