Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cutremur puternic in Argentina. Seismul a avut magnitudinea de 6,4

Antena3 Antena3,
Cutremur puternic in Argentina. Seismul a avut magnitudinea de 6,4

Un cutremur de pamant cu magnitudinea 6,4 s-a produs luni la sud de orasul Ushuaia din sudul extrem al Argentinei, au anuntat specialistii de la Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite USGS), citati. continuă pe Antena3

Cutremur puternic in Romania. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur puternic in Romania in urma cu putin timp. Vom reveni cu amanunte. --- in luna aprilie, directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului, Gheorghe Marmureanu a estimat ca.

Cutremur puternic in Romania in urma cu putin timp. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur puternic in Romania in urma cu putin timp. Vom reveni cu amanunte. --- in luna aprilie, directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului, Gheorghe Marmureanu a estimat ca.

Grecia, zguduita de un cutremur puternic

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de cel putin 6,4, a afectat vestul Greciei vineri dimineata, conform agentiilor de monitorizare a cutremurelor, cauzand pagube mici, dar nu si victime, scrie Reuters.

Cutremur puternic in largul Greciei

Un seism puternic cu magnitudinea de 6,4 a fost inregistrat vineri dimineata in largul Greciei, la 35 kilometri sud-vest de satul Lithakia, in insula Zante, din Marea Ionica, provocand daune, conform primelor.

Cutremur puternic in Romania. Seismul e cel mai mare din ultimii ani

Un cutremur de5. 8 grade a avut loc in judetul Vrancea, sambata la ora 03:38 , potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna 23 km), Nehoiu 28 km), intorsura Buzaului 33 km), Targu Secuiesc 37 km) si Slanic-Moldova 54 km). Cutremurul a fost urmat de oreplica [] .

Cutremur cu magnitudinea de 5,8 n zona seismica Vrancea. Este cel mai mare seism din acest an

Un cutremur puternic a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Romania. Potrivit Institutului National pentru Fizica a Pamantului, cutremurul, care s-a produs la ora 03. 38, a avut magnitudinea de 5,8 grade Richter. Seismula fost resimtit puternic si in Capitala.

Cutremur puternic in apropiere de o insula greceasca

Un cutremur de 6,8 magnitudine s-a produs in noaptea de joi spre vineri in Marea Ionica, aproape de insula greceasca Zakynthos, potrivit Institutului american de geofizica USGS), informeaza cotidianul Daily.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )