Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cutremur pe scena politica! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Decizie de ultima ora

Antena3 Antena3,
Cutremur pe scena politica! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Decizie de ultima ora

UPDATE: Eugen Tomac confirma sursele Antena3. Suspans total in legatura cu candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Fostul presedinte a amenintat de mai multe ori ca se va inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei, dar celelalte partide nu prea l-au luat in serios. continuă pe Antena3

E oficial! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei a fost oficializata de presedintele PMP, Eugen .

Elena Udrea, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei: Se face din nou politica in Romania!

Elena Udrea afirma, luni seara, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei ca se face din nou politica in Romania. Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga, a scris Udrea, afirmand ca ceilalti candidati si sustinatorii lor isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa.

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

Contre mari in PNL! Ludovic Orban incearca sa il convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei

Sunt contre in PNL dupa ce presedintele partidului a decis cedarea candidaturilor pe sectoare in fata USR, iar acum ar putea ceda si in fata Partidului Miscarea Populara. Potrivit unor surse, Ludovic Orban va incerca sa-l convinga pe Traian Basescu sa nu candideze la Primaria Capitalei, pentru a-i mari sansele lui Nicusor Dan.

Traian Basescu: Sunt pregatit sa dau confortul vietii de la Bruxelles, inclusiv pensia de 1.500 de euro, pe o candidatura la Bucuresti (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a reiterat ca este pregatit sa reprezinte PMP in cursa pentru Primaria Capitalei daca nu vor avea un candidat mai bun. in direct pe B1 TV, luni, fostul presedinte si primar ge.

Traian Basescu: Legea carantinei e proasta, dar Renate Weber exagereaza. Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face CCR ar fi sa programeze dezbaterea plangerii peste vreo doi ani (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a comentat, luni, in direct pe B1 TV, decizia luata de Avocatul Poporului, Renate Weber, care a atacat Legea carantinei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Desi considera ca.

Traian Basescu, lectie pentru Iohannis dupa situatia jenanta in care a fost pus: in locul lui, scriam si decretul de revocare

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca, daca ar fi fost pus in situatia presedintelui Klaus Iohannis, de a-si prezenta scuze public, pentru ca a dezinformat intr-o conferinta de presa, l-ar fi demis pe ministrul care l-a dezinformat pe el, adica pe seful de la Sanatate, Nelu Tataru.

Cum a reactionat Nicusor Dan cand a aflat ca Basescu va candida la Primaria Capitalei: Nu vreau sa blamez pe nimeni, dar...

Nicusor Dan a comentat, luni seara, decizia lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS afirma ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa renunte, lucru care nu s-a intamplat.

Nicusor Dan, despre candidatura lui Traian Basescu: E logic ce face PMP. Am fost un sustinator al ideii ca aceasta alianta sa fie formata din 4 partide

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, luni seara, ca este logic, e legitim ce face PMP care a anuntat candidatura lui Traian Basesc la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a afirmat ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa reunte, lucru care nu s-a intamplat.

Basescu s-a hotarat, intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Primul anunt oficial al PMP

Liderul PMP, Eugen Tomac, invita membrii PMP si sustinatorii la strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Traian Basescu la Primaria Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )