Libnet.ro
UNICEF

10:46

CUTREMUR in televiziune! Dani Otil, adevarul despre copil! Mihaela Radulescu nu se astepta la asta (FOTO)

B1 B1,
CUTREMUR in televiziune! Dani Otil, adevarul despre copil! Mihaela Radulescu nu se astepta la asta (FOTO)

Celebrul prezentator Dani Otil si-a socat fanii virtuali cu ultima sa postare publicata pe Instagram! Vedeta de la Antena 1 nu s-a sfiit sa apara intr-o imagine de zile mari, alaturi de un bebelus. continuă pe B1

DANI OTIL, la un pas de TRAGEDIE! Si-a facut MOTOCICLETA PRAF! MIHAELA RADULESCU, in lacrimi (VIDEO)

Celebrul prezentator Dani Otil este cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile extreme. Dani Otil s-a indragostit la prima vedere de motoare. Asa a inceput aventura lui in enduro, in urma cu 11.

DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! Toata Romania si-a dorit sa vada imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FARA PERDEA)

Este adevarat! Ce este frumos are pana la urma si un sfarsit. Dani Otil si Mihaela Radulescu au fost impreuna timp de sase ani. Au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, nimeni n.

Adevarul despre anuntul socant facut de Harry si Meghan. Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regala

Meghan Markle si Harry isi doresc o viata linistita, in care sa-si creasca fiul, pe micutul Archie, departe de scandalurile iscate in presa din Marea Britanie. Adevarul despre cine a initiat plecarea lor din Anglia si renuntarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Pana in momentul de fata s-a zvonit ca ar fi fost .

Gata! Armin Nicoara A SPUS TOT ADEVARUL despre RELATIA cu VLADUTA LUPAU! NU VREA SA SE MAI ASCUNDA! Acum, e OFICIAL!

Scandalul dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara pare ca e departe de a se termina. Iata ce a declarat Admin despre relatia lui cu Vladuta, conform Cancan.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala

SURPRIZE despre Andreea Marin? Este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, insa putini stiu aceste detalii personale despre ea.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )