Libnet.ro
UNICEF

10:30

CUTREMURATOR! I-au gasit morti in casa CRISTINEI TOPESCU! Nebunie dupa incinerarea jurnalistei

B1 B1,
CUTREMURATOR! I-au gasit morti in casa CRISTINEI TOPESCU! Nebunie dupa incinerarea jurnalistei

Cainii gasiti morti in casa Cristinei Topescu ar fi fost ucisi, este de parere Kuki Barbuceanu care a desluseste misterul. Au gasit si mancare si apa, din moment ce au rezistat. Cristina avea. continuă pe B1

Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu. Ce au dezvaluit anchetatorii apropiatilor

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani, si a fost incinerata la Crematoriul Uman. intre timp, anchetatorii au aflat ale cui sunt amprentele gasite in casa jurnalistei, care a incetat din viata in perioada 26-28 decembrie 2019. Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu Legistul a analizat trupul aflat in .

Scene teribile, in casa Cristinei Topescu. Prietena jurnalistei a rabufnit la adresa prietenilor ei celebri

Cu visurile in pace va dormi, dar nu si memoria ei, aici, pe Pamant, caci prietena Cristinei Topescu, Diana Maria, aduce zilnic povesti din spatele a ceea ce s-a afisat pe sticla de cand jurnalista s-a stins si pana astazi. Mesaje, dovezi, furie. Femeia a rabufnit la adresa prietenilor ei celebri. Prietena jurnalistei a rabufnit .

ULTIMA ORA! SOC: Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu! Au SIGILAT, DE URGENTA, VILA

Moartea jurnalistei Cristina Topescu a socat intreaga tara. DESPARTIRE DUREROASA iN MUZICA POPULARA! IONUT DOLANESCU A DAT VESTEA CUMPLITA: NU A MAI AVUT NICIO SANSA Anchetatorii au descis ca.

Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu. Ce s-a intamplat cu ea in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare. Ramasitele pamantesti ale acesteia se aflau intr-o stare de degradare severa. Adriana Bahmuteanu, mesaj cutremurator dupa moartea Cristinei Topescu Printre .

Cauza mortii Cristinei Topescu: ce problema cardiaca ar fi provocat decesul jurnalistei

Medicii legisti au descoperit ce problema cardiaca ar fi provocat moartea jurnalistei Cristinei Topescu, care a fost gasita decedata pe 12 ianuarie, la trei saptamani dupa ce si-a gasit sfarsitul singura, in casa.

EXCLUSIV Scene cutremuratoare. Mama Cristinei Topescu a ajuns in casa in care a fost gasita moarta jurnalista

Durere mare in casa in care a fost gasita moarta Cristina Topescu. Mama acesteia se afla in aceste momente chiar in imobilul din Tunari, Otopeni, pentru a-i ridica lucrurile fiicei. Scene cutremuratoare! Este ziua despartirii pentru mama reputatei jurnaliste Cristina Topescu. Este ziua in care cenusa acesteia va fi ridicata de la Crematoriul Uman Vitan-Barzesti, .

Gestul sfasietor facut de mama Cristinei Topescu. Ce i-a pus in sicriu, inainte de incinerare

Rodica, mama Cristinei Topescu, a facut un gest cat se poate de emotionant, inainte de procesiunea de incinerare a fostei prezentatoare TV. in varsta de 59 de ani, jurnalista fost descoperita fara suflare, de catre oamenii legii in casa din Otopeni, pe 12 ianuarie. Vedeta s-a stins, cel mai probabil, in perioada de 26-28 decembrie, .

Cum a aparut Stefan Banica Jr la capataiul Cristinei Topescu. Oamenii au fost coplesiti de emotie

Cantaretul le-a oferit tuturor momente emotionante, odata ce-a ajuns la capataiul Cristinei Topescu. Jurnalista de 59 de ani a fost condusa pe ultimul drum, astazi, insa intr-un mod ceva mai diferit fata de alte vedete de la noi, cand au trecut in nefiinta, fiind incinerata. Fosta prezentatoare a fost gasita fara suflare in casa, duminica, .

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei .

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )