Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMURATOR! Ultimele cuvinte pe care Cristian Topescu i le-a spus fiicei sale

B1 B1,
CUTREMURATOR! Ultimele cuvinte pe care Cristian Topescu i le-a spus fiicei sale

Durere fara margini in sufletul Cristinei Topescu! Fosta prezentatoare tv si-a inmormantat vineri parintele si incearca sa se obisnuiasca cu ideea ca tatal ei nu mai e. intr-un mesaj pe care l-a. continuă pe B1

Primul mesaj al Cristinei Topescu, dupa moartea tatalui sau: Printre ultimele cuvinte pe care mi le-a spus au fost

Cristina Topescu incearca din rasputeri sa treaca peste durerea provocata de pierderea tatalui sau, cunoscutul comentator si om de televiziune Cristian Topescu. Prezentatoarea TV a postat pe Facebook un.

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat chiar langa sicriu

Panica la inmormantarea lui Cristian Topescu. Un barbat a lesinat in multime si a fost purtat pe brate pentru a i se acorda primul ajutor. Nu se cunosc cauzele care au dus la acest incident, insa pare ca.

Cristian Topescu a fost inmormantat cu onoruri militare

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a.

Gestul tulburator facut de un barbat la inmormantarea lui Cristian Topescu

Un barbat care a fost prezent la inmormantarea lui Cristian Topescu a facut un gest de-a dreptul tulburator. Barbatul a ingenuncheat langa sicriul cu trupul neinsufletit al marelui comentator sportiv in.

Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Cristian Topescu a fost inmormantat vineri cu onoruri militare. Fostul mare comentator sportiv a fost condus pe ultimul drum de familie si de toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat. Citeste.

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Unde va avea loc ceremonia

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a.

Incident la inmormantarea comentatorului Cristian Topescu

Cristian Topescu este inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea din Bucuresti. Sute de oameni au venit la slujba religioasa pentru a-si lua ramas-bun de la marele comentator sportiv. in timpul predicii, unui b.

Cristian Topescu, pus la zid si facut mincinos: Cine a fost omul care a amenintat ca il va da in judecata

Cristian Topescu a fost tratat cu mare respect, cat timp a trait, insa, la un moment dat, un fost mare sportiv l-a atacat fara menajamente.

Cristian Topescu, o voce nemuritoare: Cum si-a gasit vocatia pentru meseria de comentator si care a fost pasiunea sa numarul 1

Reputatul jurnalist s-a stins, marti, la 81 ani. Weekend Adevarul prezinta povestea vietii barbatului care s-a nascut pentru a fi comentator, cel mai mare din istoria Romaniei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )