Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cuvantul pe care Simona Halep nu il folosise niciodata pana la Indian Wells. De acum voi face si asta!

Adevărul Adevărul,
Cuvantul pe care Simona Halep nu il folosise niciodata pana la Indian Wells. De acum voi face si asta!

Simona Halep a reusit o victorie memorabila contra americancei Caroline Dolehide, intr-un meci in care aceasta a avut si o iesire nesportiva la adresa ei. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep - Krystina Pliskova la Indian Wells

Urmariti live text in aceasta pagina primul meci pe care Simona Halep il sustine la editia din acest an a turneului de la Indian Wells.

Simona Halep, in sferturi la Indian Wells. Victorie in doua seturi in fata lui Qiang Wang. Cu cine se va duela jucatoarea noastra pentru un loc in semifinale

Simona Halep, numarul unu WTA, e in sferturi la Indian Wells. Sportiva noastra a invins-o, marti, in optimile de finala ale competitiei californiene pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 in ierarhia feminina.

Cu ochii pe televizoare! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Qiang Wang, in optimi la Indian Wells

Simona Halep joaca in aceasta seara in compania chinezoaicei Qiang Wang, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19.

LIVE Simona Halep cu Qing Wang in optimile de la Indian Wells (20:00)

Urmariti in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, marti seara, in optimile de finala de la Indian Wells.

LIVE Simona Halep cu Qing Wang in optimile de la Indian Wells

Urmariti in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, marti seara, in optimile de finala de la Indian Wells. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

Simona Halep, victorie in doua seturi cu Kristyna Pliskova la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie fara emotii obtinuta in fata cehoaicei Kristyna Pliskova, locul 77 mondial, scor 6-4, 6-4.

LIVE Simona Halep cu Caroline Dolehide in turul 3 la Indian Wells (dupa ora 00:30)

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Indian Wells, revine pe teren duminica noapte contra lui Caroline Dolehide, jucatoare beneficiara a unui wild card.

LIVE Simona Halep cu Caroline Dolehide in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Indian Wells, revine pe teren duminica noapte contra lui Caroline Dolehide, jucatoare beneficiara a unui wild card.

Asa am trait Simona Halep cu Caroline Dolehide in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Indian Wells, a revenit pe teren duminica noapte contra lui Caroline Dolehide, jucatoare beneficiara a unui wild card.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )