Libnet.ro
UNICEF

01:05

DACA PARLAMENTUL BRITANIC APROBA SAPTAMANA VIITOARE ACORDUL: UE va oferi o amanare a Brexit-ului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACA PARLAMENTUL BRITANIC APROBA SAPTAMANA VIITOARE ACORDUL: UE va oferi o amanare a Brexit-ului

Uniunea Europeana va accepta cererea guvernului de la Londra pentru o amanare a Brexit-ului, insa numai pana la data de 22 mai si numai daca parlamentul britanic voteaza, saptamana viitoare, acordul deja convenit privind retragerea Regatului Unit din UE. continuă pe Ziarul Bursa

DONALD TUSK: Amanarea Brexit-ului este posibila daca parlamentul britanic aproba acordul de iesire

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca o amanare scurta a Brexitului este posibila doar daca parlamentul britanic va aproba acordul retragerii din UE, scrie The Guardian.

Brexit: O scurta amanare, posibila, daca Parlamentul britanic voteaza acordul de divort (Tusk)

Liderii tarilor din UE sunt pregatiti sa acorde Marii Britanii o scurta extensie pentru perioada care precede plecarea sa daca va exista un vot pozitiv al deputatilor britanici asupra acordului pentru Brexit deja negociat cu Theresa May, a declarat miercuri presedintele Consiliului European, citat de AFP.

Candidatura Laurei Kovesi la sefia Parchetului european - prima runda de negocieri, fara rezultat / Noi discutii, saptamana viitoare

Prima runda de negocieri dintre Parlamentul European si Consiliului Uniunii Europene pentru desemnarea primului procuror-sef al UE, competitie in care se afla si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-au incheiat miercuri fara niciun rezultat. Surse europarlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca noi discutii sunt programate pentru saptamana viitoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )