Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Duster nu obtine mai mult de 3 stele la EuroNcap nici cu a doua generatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia Duster nu obtine mai mult de 3 stele la EuroNcap nici cu a doua generatie

EuroNcap a testat luna aceasta cea de-a doua generatie a SUV-ului Duster, care din pacate nu a reusit sa treaca de 3 stele la accidente, chiar daca masina este mai scumpa cu 1. 450 de euro decat in trecut. continuă pe Wall-Street Ro

Euro NCAP da verdictul: cat de sigura este noua Dacia Duster

Cea mai recenta sesiune de teste de siguranta a adus la sediul Euro NCAP din Belgia nu mai putin de 13 automobile diferite. Printre acestea, si generatia cu numarul doi a modelului Dacia Duster.

Dacia Duster 2018, la testele de rezistenta

Daca in ceea ce priveste designul Dacia Duster 2018 a evoluat, nu acelasi lucru se poate spune si in materie de siguranta. Noul Duster a primit trei stele din cinci la testele EuroNCAP. Testata de Euro NCAP, noul model de Dacia Duster a obtinut un calificativ similar cu cel acordat la testele efectuate cu prima [].

Dacia Duster NU ofera siguranta! Masina s-a facut PRAF la TESTELE EuroNCAP (FOTO)

Noul model Dacia Duster, rezultate sub asteptari in teste. Cea mai nou masina din seria Dacia Duster, a fost supusa testelor de siguranta EuroNCAP. Masina nu a performat cum era de asteptat si nu a primit.

VIDEO Noul Dacia Duster, testat la Euro NCAP. Are 3 stele din 5, rezultat asteptat

A doua generatie Dacia Duster a fost testata de Euro NCAP 65519; organismul european independent de certificare a sigurantei automobilelor. Masina produsa la Mioveni a obtinut 3 stele din 5 posibile la testele de impact 65519; un rezultat asteptat, modelul fiind proiectat sa obtina un asemenea rezultat. Interesant este faptul ca Euro NCAP a retestat modelul Alfa Romeo Giulietta, care a avut parte de un facelift, aceasta masina obtinand tot 3 stele din 5, chiar daca la lansarea initiala din 2010 avea 5 stele din 5. Cel mai spectaculos rezultat este al lui Fiat Punto, care a obtinut 0 zero) stele din 5. Asta spune multe despre evolutia cerintelor Euro NCAP pentru ca o masina sa obtina 5 stele din 5.

Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci

Noua Dacia Duster a fost testata la accident de Euro NCAP si rezultatele nu sunt prea bune. SUV-ul produs in Romania a obtinut numai trei stele din cinci posibile.

Noua Dacia Duster, rezultate modeste la testele de accident. Numai trei stele din cinci. SUV-ul s-a comportat bine la simularea impactului lateral VIDEO

Noua Dacia Duster a fost testata la accident de Euro NCAP si rezultatele nu sunt prea bune. SUV-ul produs in Romania a obtinut numai trei stele din cinci posibile.

Romanii cumpara cu 75% mai mult din magazinele online in saptamana de dinainte de Craciun - studiu

Vizitatorii magazinelor online cumpara cel mai mult in zilele de luni cu 38% mai mult fata de medie) si cel mai putin in cele de sambata cu 22% mai putin), arata o analiza a RTB House. Daca vanzarile cresc forte mult inainte de Craciun, in zilele de sarbatoare ating cel mai scazut nivel.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Cred ca se va ajunge la un acord, documentul actual e mai mult decat un gentlemen's agreement

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, unde participa la summitul european de iarna, ca intelegerea la care au ajuns in prezent negociatorii europeni si cei britanici reprezinta mai mult decat un gentlemen's agreement si s-a declarat optimist in ceea ce priveste ajungerea la un acord.

Fricile oamenilor din HR. De la cum sa-i facem pe angajati sa se implice mai mult, la cum sa-i convingem sa nu plece la concurenta(studiu)

Trei firme din cinci spun ca cea mai mare incercare a departamentelor de resurse umane a fost in acest an cum sa-si tina angajatii in companie, in special pe cei cu potential ridicat si cu performante deosebite. Anul trecut, principala provocare era cum sa-i faca pe angajati sa se implice mai mult. Asta arata, cel putin, rezultatele studiului Tendinte si provocari in HR 2017 realizat de Valoria in colaborare cu Business Mark.

Sudoku - mai mult decat un joc cu cifre

Chiar daca resursele necesare pentru a rezolva un careu se pot limita la o bucata de hartie si un instrument de scris, Sudoku este unul dintre cele mai importante jocuri pentru stimularea unei gandiri matematice. Pe langa faptul ca ne ocupa timpul intr-un mod constructiv, Sudoku ne ajuta si in alte privinte, efortul depus in concentrarea necesara pentru a rezolva puzzle-ul avand un efect pozitiv asupra dezvoltarii gandirii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )