Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dacian Ciolos: Observ din ce in ce mai multe atacuri murdare si nefondate la adresa mea

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos: Observ din ce in ce mai multe atacuri murdare si nefondate la adresa mea

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat, sambata, intr-o postare pe Facebook, ca este tinta unor atacuri murdare lansate tocmai din partea celor care reclama public astfel de manifestari. Ciolos spune ca. continuă pe Antena3

Utile: Adormi la televizor? Risti sa devii obez; intrebari de cultura generala cu raspunsuri. Testeaza-ti cunostintele. intrebari din mai multe domenii de interes

Cele mai frecvente cauze ale tremuratului mainilor. Neurolog: De obicei, cauzele sunt neurologice. Dr. Dan Mitrea a raspuns: Este important de mentionat ca. Pepenele, cel mai toxic fruct de pe piata. Cum iti dai seama ca te poate imbolnavi. Crescatorii de pepeni verzi tind sa depaseasca normele de azot acceptabile, deoarece acest truc ii ajuta sa.

Ciolos: Procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reclama, intr-o postare pe Facebook, tot mai multe atacuri murdare si .

Ciolos: Procentul PSD la viitoarele alegeri va continua sa scada simtitor. Cetatenii s-au trezit, nu mai accepta incompetenta, coruptia, hotia, minciuna

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reclama, intr-o postare pe Facebook, tot mai multe atacuri murdare si nefondate din partea PSD la adresa sa si a formatiunii pe care o conduce. Ciolos sustine ca exact cei care vorbesc despre dezbinarea si ura din societatea romaneasca au provocat-o.

DACIAN CIOLOS: Procesul de desemnare a lui Kovesi procuror-sef european, blocat politic

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca procesul de desemnare a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European a fost blocat politic, iar daca acest lucru nu s-ar fi intamplat aceasta ar fi deja in functie. Ciolos sustine ca doar competenta lui Kovesi o va duce acolo, cand o va aduce, pentru ca fiecare candidatura a fost pe cont propriu.

Dacian Ciolos: Franta nu poate retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert la conducerea Parchetului European

Presedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos, a declarat vineri seara ca Franta nu poate retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert la conducerea Parchetului European, pentru ca niciunul dintre candidati.

VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe, cel de-al treilea grup de eurodeputati din Parlamentul European, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a discutat cu presedintele Frantei si ca Emanuel Macron i-a spus ca vrea sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european.

Societatea de Transport Bucuresti: Mai multe statii de autobuz vor fi reamplasate sau isi schimba numele

Mai multe statii de autobuz din Capitala vor fi reamplasate sau vor fi redenumite, transmite Societatea de Transport Bucuresti.

Accident cumplit pe DN 6: mai multe victime. Traficul a fost paralizat

Mai multe persoane au ramas incarcerate in doua autoturisme care s-au ciocnit frontal pe DN6, la Daneasa, unde traficul rutier a fost blocat total din cauza accidentului, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost.

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )