Libnet.ro
UNICEF

13:16

Dacian Ciolos: ii voi da toata sustinerea Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: ii voi da toata sustinerea Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European

Dacian Ciolos, ales recent presedintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, a declarat vineri seara, la Digi 24, ca ii va acorda toata sustinerea Laurei Codruta Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European. continuă pe Hotnews

Ciolos: ii voi da toata sustinerea Laurei Codruta Kovesipentru postul de procuror-sef european

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, care este liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, a declarat, vineri seara, la Digi24, ca ii va da toata sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia grupului Renew Europe

Dacian Ciolos, unul dintre cei doi lideri ai Aliantei 2020 USR-PLUS, a castigat sustinerea partidului En Marche, apropiat presedintelui francez Emmanuel Macron, a partidului spaniol Ciudadanos si a altor partide din Germania si Olanda in cursa pentru sefia grupului politic Renew Europe Reinnoim Europa) din Parlamentul European, potrivit Politico.

DACIAN CIOLOS: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce isi doreste de la viitoarele alegeri, spunand ca avem un moment astral, o ocazie unica pentru Romania.

Dacian Ciolos propune un PACT in interiorul opozitiei: Guvernarea pe care ne-o dorim trebuie gandita inca de acum

Dacian Ciolos, liderul PLUS, sustine ca este nevoie de un pact al partidelor de opozitie din Romania, pentru clarificarea obiectivelor pentru viitoarele alegeri. Ciolos este de parere ca orice conflict in.

Firma de mindfulness a sotiei lui Dacian Ciolos si-a crescut de 63 de ori profitul net, in 2018

Sotia lui Dacian Ciolos are succes in afaceri. Firma de mindfulness detinuta de Valerie Ciolos-Villemin si-a marit profitul net anul trecut de aproape 63 de ori, informeaza Profit. ro. Este vorba despre.

Dacian Ciolos: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce ne dorim de la viitoarele alegeri

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce isi doreste de la viitoarele alegeri, spunand ca avem un moment astral, o ocazie unica pentru Romania.

in ce si-a investit Dacian Ciolos banii. Firma sotiei sale, profit de 63 de ori mai mare decat anul trecut

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romanieisi liderul PLUS si-a investit banii in afacerea sotiei sale, cu un imprumut in declaratia de avere de 11. 43 de lei. Firma de mindfulness a sotiei.

Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce a fost ales lider in Parlamentul European: Vom continua sa aducem cat mai mult din Europa in Romania

Fostul premier Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Renew Europe este al treilea grupca pondere in legislativul european. Presedintia grupului Renew.

Dacian Ciolos va fi sef de grup in Parlamentul European

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agriculturava fi sef de grup in Parlamentul European. Acesta este liderul noului grup din Parlamentul European,Renew.

UPDATE: Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Renew Europe: Este doar un pas in constructia politica pe care am gandit-o in ultimii doi ani

Dacian Ciolos este noul presedinte al Renew Europe. El spune ca presedintia grupului Renew Europe este doar un pas in constructia politica pe care a gandit-o in ultimii doi ani, un pas important, dar e doar inceputul proiectului. Renew este un nou grup de centru din Parlamentul European, care reuneste forte liberale si progresiste, succesor al fostului grup ALDE Europa.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )