Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dan Barna anunta o noua guvernare

Antena3 Antena3,
Dan Barna anunta o noua guvernare

Noul Birou National al USR, ales in cadrul celui de-al V-lea congres, va duce partidul la guvernare, a declarat duminica presedintele formatiunii, Dan Barna. in urma rezultatelor alegerilor, avem noul Birou Na?. continuă pe Antena3

DAN BARNA: Noul Birou National va duce USR la guvernare

Noul Birou National al USR, ales in cadrul celui de-al V-lea congres, va duce partidul la guvernare, a declarat duminica presedintele formatiunii, Dan Barna.

DAN BARNA: Solutia democratica pentru actuala criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna pledeaza pentru alegeri anticipate, argumentand ca ne imputinam ca societate iar noi discutam pe cine a mai cumparat Dancila din targul de parlamentari si ca avem nevoie urgent de o guvernare solida si competenta, avem nevoie de alegeri.

Dan Barna nu mai are majoritate in echipa Biroului National al USR - surse

Din totalul de 24 de membri ai Biroului National al USR, validati in Congres National la Timisoara, doar 11 au fost alesi ca facand parte din echipa Barna USR la guvernare, potrivit unui document obtinut de MEDIAFAX. Totodata, din cei sapte vicepresedinti, doar trei sunt din echipa lui Dan Barna.

DAN BARNA, VALIDAT CA PRESEDINTE USR: Romania va avea sansa alegerii intre doua variante de Romanie

Dan Barna a fost validat in cadrul celui de-al V-lea congres al USR desfasurat sambata, la Timisoara, pentru functia de presedinte al partidului, el declarand ca la alegerile prezidentiale cetatenii vor avea sansa de a alege intre doua variante de Romanie, estimand ca va intra in turul al doilea alaturi de presedintele Klaus Iohannis.

Dan Barna a fost validat pentru un nou mandat de presedinte USR

Dan Barna a fost validat, sambata, pentru un nou mandat de presedinte USR, in cadrul celui de-al cincilea Congres National al partidului, care are loc la Timisoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate, relateaza Mediafax.

Dan Barna a fost validat ca presedinte al USR

Dan Barna a fost validat pentru functia de presedinte USR, la cel de-al cincilea Congres National al USR, care are loc la Timisoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi pentru din 478 de voturi.

Lovitura pentru Dan Barna: Liderul USR a pierdut majoritatea din Biroul National

Lovitura pentru Dan Barna dupa Congresul National, organizat sambata la Timisoara. Liderul USR a pierdut majoritatea in conducerea partidului dupa votul pentru componenta Biroului National al.

USR si-a ales conducerea. Care este componenta echipei presedintelui Dan Barna

USR a votat, la Congresul National de la Timisoara, componenta Biroului National, dupa ce delegatii l-au validat pe Dan Barna in functia de presedinte al formatiunii.

Dan Barna, conditii pentru a semna pactul propus de Viorica Dancila: Daca semnati pactul pentru anticipate si va prezentati demisia putem discuta

Liderul USR, Dan Barna, transmis premierului Viorica Dancila ca ar accepta sa semneze un pact ca cel propus de aceasta daca sefa Guvernului va demisiona, iar PSD va semna pactul pentru alegerile.

Dan Barna primeste un nou mandat in fruntea USR

Dan Barna a fost validat pentru inca un mandat de presedinte al Uniunii Salvati Romania USR) in cad.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )