Libnet.ro
UNICEF

01:05

DAN BARNA: Delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea nominalizarii Laurei Codruta Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea nominalizarii Laurei Codruta Kovesi

Dan Barna afirma ca delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea unui vot pozitiv in COREPER pentru nominalizarea Laurei Codruta Kovesi in postul de procuror sef european si ii transmite Vioricai Dancila ca nu poti spera sa fii presedinte al tuturor romanilor cata vreme crezi ca victoriile care nu iti apartin trebuie oprite cu orice pret. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna, gafa de proportii la Targu Jiu. Prezidentiabilul USR a uitat in ce judet se afla (VIDEO)

Dan Barna, prezidentiabilul USR, a comis o gafa ce a fost taxata imediat de localnicii din Targu Jiu, dar si de mass-media locala. Barna a confundat Gorjul cu Valea Jiului.

DAN BARNA: Mi-as dori ca primul meu act ca presedinte al Romaniei sa fie exact dizolvarea Parlamentului

Presedintele USR, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat marti, la Craiova, ca si-ar dori ca primul sau act in calitate de presedinte al Romaniei sa fie dizolvarea actualului Parlament si organizarea de alegeri anticipate in februarie-martie 2020.

Culise. Cum poate strange Dan Barna majoritate in USR. Locotenentii sai, lasati fara functii

Oficial, tabara lui Dan Barna a pierdut puterea in Biroul National BN) al USR, insa majoritata atarna intr-un singur vot. Surse din partid sustin ca senatorul Allen Coliban, care face parte din aripa USR echilibrat, ar putea inclina balanta in favoarea lui Dan Barna. Pe de alta parte, Coliban sustine ca va vota strict in functie de interesul USR, fara sa tina seama de tabere.

Doi jurnalisti in echipa de campanie a lui Dan Barna: Teodor Tita de la Europa FM si Ioana Lupea

Teodor Tita, fost director de stiri al postului de radio Europa FM, si Ioana Lupea, ex-membra in conducerea editoriala de la Evenimentul Zilei, fac parte din echipa de campanie a lui Dan Barna, candidatul.

Jurnalistul Teodor Tita pleaca de la Europa FM si intra in echipa de campanie a lui Dan Barna

Teodor Tita, fost director de stiri al postului de radio Europa FM, a intrat in echipa de campanie a lui Dan Barna, scrie Paginademedia. ro.

Mihail Neamtu (PMP): Dan Barna s-a lipit de fotoliul de presedinte doar ca sa ramana baronul useristilor. E mult sub scorul partidului

Mihail Neamtu, membru in echipa de campanie a prezidentiabilului PMP, Theodor Paleologu, sustine ca Dan Barna s-a lipit de fotoliul de presedinte al USR doar ca sa ramana baronul useristilor. in.

Dan Barna: Deciziile CCR arata ca alegerile anticipate sunt singura solutie pentru criza politica

Presedintele USR, Dan Barna, a reactionat pe Facebook dupa decizia CCR privind conflictul dintre premier si presedinte. Mai exact, Iohannis este obligat sa revoce ministrii demisi de Dancila, sa numeasca.

Dan Barna a dezvaluit strategia USR-PLUS pentru daramarea Guvernului Dancila

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat marti caAliantei USR-PLUS sustine depunerea cat mai rapida a motiunii de cenzuraimpotriva Guvernului Dancila. Din punctul sau de vederesemnarea de catre op.

Dan Barna: Mi-as dori ca primul meu act ca presedinte al Romaniei sa fie exact dizolvarea Parlamentului

Presedintele USR, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat marti, la Craiova, ca si-ar dori ca primul sau act in calitate de presedinte al Romaniei sa fie dizolvarea actualului Parlament si organizarea de alegeri anticipate in februarie-martie 2020, scrie Agerpres.

Theodor Paleologu isi depune oficial candidatura joi: Dan Barna tot n-a semnat pentru mine Prezidentiabilul PMP a distribuit cele mai celebre glume pe seama sa din social media

Theodor Paleologu a anuntat ca isi va depune oficial, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie. in acest context, prezidentiabilul PMP, care a semnat pentru Dan Barna, l-a invitat din nou pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )