Libnet.ro
UNICEF

13:16

DAN BARNA: Nu exista niciun temei pentru renumararea voturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Nu exista niciun temei pentru renumararea voturilor

Liderul USR Dan Barna a declarat ca nu exista, in prezent, niciun temei pentru fi renumarate voturile in Sectorul 1 si a precizat ca la Primaria Sectorului 1 edil este Clotilde Armand, iar rezultatele finale ale BEC vor arata acest lucru. El a mai spus ca am prins PSD furand la Sectorul 1. Trebuie sa avem o reactie. continuă pe Ziarul Bursa

Barna, in scandalul de la sectorul 1: Unde pe pamant un partid trimite un curier sa adune procesele-verbale? Nu exista niciun temei pentru renumararea voturilor

Liderul USR, Dan Barna, spune ca nu exista niciun temei pentru renumararea voturilor pentru Primaria Sectorului 1, asa cum sustine primarul PSD Dan Tudorache, pentru ca procesele-verbale introduse in sistem sunt corecte. El a mai spus ca nu exista nicio indoiala ca Clotilde Armand este noul primar al sectorului 1, dar ca incercarea PSD de a frauda alegerile este o infractiune majora.

Barna: Nu exista niciun temei pentru renumararea voturilor. Clotilde Armand este primar. Am prins PSD furand la Sectorul 1

Liderul USR Dan Barna a declarat ca nu exista, in prezent, niciun temei pentru fi renumarate voturile in Sectorul 1 si a precizat ca la Primaria Sectorului 1 edil este Clotilde Armand, iar rezultatele finale ale BEC vor arata acest lucru. El a mai spus ca am prins PSD furand la Sectorul 1. Trebuie sa avem o reactie.

Lucian Romascanu (PSD) a pledat pentru renumararea voturilor la Sectorul 1: Daca exista minime obiectiuni, ar trebui ca acestea sa fie infirmate sau confirmate de o renumarare (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a vorbit, marti seara, in direct pe B1 TV, despre situatia iscata la alegerile locale din Sectorul 1 al Capitalei, ocazie cu care a pledat pentru renumararea voturilor, o procedura.

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, amanata de BEC pentru miercuri Avocatul lui Dan Tudorache acuza denaturarea votului in 7 sectii: Tudorache e castigator la diferenta de 205 voturi

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, asa cum a solicitat primarul PSD in exercitiu, Dan Tudorache, a fost amanata de Biroul Electoral Central pentru miercuri. Mihai Dragan, avocatul lui Dan Tudorache, a organizat o conferinta de presa in care a sustinut ca, de fapt, actualul primar PSD ar fi castigator la o diferenta de 205 voturi si ca votul e denaturat total fata de ce s-a consemnat.

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor: Am constatat o serie de neconcordante grave

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor si sustine ca, urmare a efectuarii numaratorii paralele a proceselor verbale aduse de catre delegatii partidului.

Scandalul de frauda la alegeri. Dan Tudorache cere renumararea voturilor de la Sectorul 1

Scandalul de frauda de la Sectorul 1 continua. Dupa ce luni Clotilde Armand a acuzat nereguli grave in incercarea de fraudare a alegerilor, contracandidatul sau, Dan Tudorache, sustine ca a cerut Biroului Electoral Central renumararea voturilor.

Scandaluri fara sfarsit. Candidatul PSD la primaria Sectorului 2 cere renumararea voturilor: Am constatat neconcordante grave

Candidatul PSD la primaria Sectorului 2 Dan Cristian Popescu PSD) a declarat in aceasta seara ca va cere renumararea voturilor dupa ce ar fi constatat diferente mari intre numarul de voturi constatate la sectii si cele consemnate la Biroul Electoral Central. Dan Cristian Popescu spune ca voturi care in sectii erau ale lui, la BEC apareau in dreptul altor candidati.

Primarul Tudorache a cerut renumararea voturilor: imi doresc transparenta totala

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache PSD), acuzat de Clotilde Armand ca a fraudat alegerile locale, a cerut renumararea voturilor in sector.

Clotilde Armand: Renumararea voturilor la ora actuala nu se poate pentru ca pur si simplu legea nu permite Ce spune legea

Candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, spune ca renumararea voturilor nu este posibila, intrucat legea nu prevede aceasta posibilitate, iar in 2016 ei i-a fost refuzata cererea de renumarare a voturilor pe motivele legale, care trebuie respectate.

Acuzatii de frauda dupa alegerile locale. PNL cere renumararea voturilor pentru CJ Vaslui si pentru Primaria Focsani

Probleme dupa alegerile locale din 27 septembrie 2020. Partidul National Liberal a cerut renumararea voturilor pentru Consiliul Judetean Vaslui, dar si pentru Primaria Focsani. PNL cere.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )