Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dan Barna: Guvernarea Orban va fi una slaba. Nu am spus niciodata ca voturile USR sunt punguta cu doi bani

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Guvernarea Orban va fi una slaba. Nu am spus niciodata ca voturile USR sunt punguta cu doi bani

Prezidentiabilul Dan Barna a afirmat vineri seara, la TVR1, ca USR opteaza pentru alegeri anticipate, deoarece Guvernul Orban va fi unul slab, neavand o majoritate stabila. El a adaugat ca voturile USR nu sunt precum punguta cu doi bani, iar negocierile cu PNL pentru investirea noului Guvern continua. continuă pe Hotnews

Barna: Guvernarea Orban va fi o guvernare slaba. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca, in opinia sa, guvernarea Orban va fi una slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara, a spus Barna.

Dan Barna s-a dat de gol. Lovitura nimicitoare pe care i-o pregateste lui Ludovic Orban

Dan Barna a spus, miercuri, in sedinta de partid pe care a tinut-o pe Facebook, ceva ce nu pare sa il ajute in raport cu propriul electorat. Din declaratia liderului USR rezulta de fapt si ce va face.

Dan Barna, dupa discutiile cu PNL: Sustinem guvernul Orban in functie de ce se intampla Parlament cu initiativele noastre (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, la finalul negocierilor cu delegatia PNL privind sustinerea guvernului Orban, ca formatiunea pe care o conduce va lua o decizie dupa ce va vedea ce se intampla in.

Dan Barna, prima reactie dupa investigatiile Rise Project. Spune ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a avut prima reactie dupa aparitia anchetei privind averea lui facuta de site-ul de investigatii Rise Project. Oficialul sustine ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele. Dan Barna a avut prima reactie dupa investigatiile Rise Project Miercuri seara, in ziua in care Ludovic Orban a fost numit premier de .

Dan Barna insista cu alegerile anticipate, dupa consultarile de la Cotroceni. Mesaj pentru Iohannis: Daca vreti cu adevarat sa scapam tara de PSD, aveti curajul sa facem acum anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat pe Facebook ca la consultarile de astazi cu presedintele Klaus Iohannis acesta i-a reconfirmat ca vrea alegeri anticipate, dar considera ca un calendar pentru acestea trebuie abordat abia dupa alegerile prezidentiale. Presedintele Iohannis urmeaza sa aiba consultari si cu liderii PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, dupa care sa anunte, probabil in cursul dupa-amiezii, premierul desemnat sa formeze noul guvern.

Dancila, replica la acuzatiile lui Dan Barna despre ancheta DLAF

Viorica Dancila a avut prima reactie la declaratiile lui Dan Barna care a spus ca mai bine il anchet.

Dan Barna: Viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor anticipate

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Roman, ca viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Liderul USR a spus ca zilele.

Mediastandard.ro: Ghici, ghicitoarea mea, ce ramane dupa Adevarul despre Dan Barna? Lucian Mindruta: Articolul asta a impartit lumea

De departe, unul dintre cele mai titrate subiecte din aceasta saptamana a fost investigatia care promitea sa arate Adevarul despre Dan Barna. Asa cum era de asteptat, subiectul a starnit valva pe social media. Una din vocile cele mai pregnante a fost jurnalistul Lucian Mindruta.

Dan Barna cere DLAF sa trimita la DNA toate documentele legate de firma sa: Cer guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. La fel tuturor actorilor politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie

Liderul USR, Dan Barna, cere Departamentului de Lupta Antifrauda DLAF) sa trimita de urgenta documentele privind contractele firmei sale la DNA, una dintre institutiile care nu sunt controlate politic si in a carei impartialitate crede. Prezidentiabilul USR spune ca nu poate crede in corectitudinea DLAF, de care se ocupa Toni Grebla, omul de incredere al lui Liviu Dragnea, si cere Guvernului, premierului demis si DLAF sa inceteze circul. El are acelasi mesaj si pentru toti actorii politici care instrumenteaza aceasta mizerabila campanie. De asemenea, el face apel la membrii de partid si sustinatori sa nu ii mai atace pe jurnalistii de la Rise, pentru ca nu acestia sunt adversarii, ci vechea clasa politica.

Dan Barna a cerut sa fie anchetat de urgenta de procurorii DNA

Dan Barna solicita DLAF sa trimita cat mai repede documentele din ancheta care il priveste la DNA pentru a fi cercetat. Desi incurca o ancheta administrativa cu una penala, care ar fi revenit in sarcina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )