Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna, inca o lovitura dupa ce a ratat intrarea in turul II al alegerilor prezidentiale: PLUS pregateste preluarea conducerii Aliantei cu USR

Antena3 Antena3,
Dan Barna, inca o lovitura dupa ce a ratat intrarea in turul II al alegerilor prezidentiale: PLUS pregateste preluarea conducerii Aliantei cu USR

Liderul USR Dan Barna mai primeste o lovitura dupa ce a ratat intrarea in turul II al alegerilor prezidentiale. Mihai Gadea a citit un articol publicat de jurnalistul Dan Tapalaga. PLUS a pregatit. continuă pe Antena3

Dan Barna: Rezultatul nu este cel al exit poll-urilor, ci al numararii voturilor Dacian Ciolos: inca totul se joaca

Cu rezultatele exit poll-urilor dandu-l pe locul al treilea, Dan Barna s-a declarat optimist in privinta rezultatului final al alegerilor prezidentiale 2019. Si Dacian Ciolos a declarat ca inca totul se joaca.

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Mircea Diaconu pare sa fi scos armele grele, inainte de inceperea in mod oficial a alegerilor prezidentiale. Cu doar cateva zile inainte ca romanii sa mearga la vot si sa-si aleaga viitorul conducator al tarii, la o simpla cautare pe Internet dupa numele lui Dan Barna afiseaza si un rezultat surpriza. Mircea Diaconu, lovitura pentru .

Cristian Tudor Popescu explica de ce Dan Barna a pierdut alegerile. Rise Project nu a aratat nimic. Ei au pierdut!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatele partiale dupa votul din primul tur la alegerile prezidentiale. Gazetarul este de parere ca daca Dan Barna obtinea 20% din voturile romanilor din tara, intra sigur in turul 2, ajutat de voturile din diaspora. UPDATE ora 23. 16: Cristian Tudor Popescu explica ce a pierdut Dan Barna, dupa ancheta Rise .

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, umilinta totala la Sibiu. L-a invins chiar si Viorica Dancila

Lovitura uriasa primita de Dan Barna chiar de acasa, din Sibiu. Liderul USR a fost invins usturator de Klaus Iohannis, dar chiar si de Viorica Dancila.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Cifrele orei 19.00: Dan Barna pierde teren in fata Vioricai Dancila

UPDATE: Klaus Iohannis e foarte aproape sa obtina 40% in primul tur al alegerilor prezidentiale, arata un exit-poll de la ora 19. Dan Barna pierde teren in fata Vioricai Dancila. Potrivit exit-poll-ului,.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2019. Dan Barna face apel la tineri sa isi indemne prietenii si familia sa mearga la vot: Din cum arata estimarile, jucam la cateva mii de voturi

Liderul USR si candidatul la prezidentiale Dan Barna a declarat duminica seara, ajuns pentru cateva momente la sediul de campanie, ca, la cum arata estimarile, diferenta dintre el si Viorica Dancila, cu care se lupta pentru a intra in turul doi alaturi de Klaus Iohannis, este de cateva mii de voturi. Seful USR a facut apel la tineri sa isi sune prietenii si membrii familiei sa verifice daca au votat, iar daca nu, sa-i trimita la urne.

Incident in campania electorala a lui Dan Barna. Un batran a lesinat langa candidatul USR - VIDEO

Incident in turul electoral al lui Dan Barna. Unui batran i s-a facut rau cand dialoga cu liderul USR. Acesta a incercat sa ii acorde primul ajutor. Un tanar din stufful de campanie a facut o gluma pe seama.

Viorica Dancila, atac dur la adresa liderului USR: Domnule Barna, inca aveti pe mana amprentele banilor europeni

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa lui Dan Barna, facand trimitere la ancheta realizata de jurnalistii de la RISE Project, privind proiectele cu fonduri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )