Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dan Barna: Am primit telefoane de la PSD

Antena3 Antena3,
Dan Barna: Am primit telefoane de la PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fost de a se lipi de Alianta USR PLUS, sustinand ca a primit telefoane foarte feng shui de la personalitati. continuă pe Antena3

Dan Barna, marturisire-soc: Am primit telefoane de la PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fost de a se lipi de Alianta USR PLUS, sustinand ca a primit telefoane foarte feng shui de la personalitati.

Dan Barna: Dupa rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD

Liderul USR Dan Barna a declarat vineri seara, la TVR 1, intrebat daca are semnale de la oameni din alte partide ca ar vrea sa se inscrie in USR, ca dupa rezultatele la europarlamentare a inceput sa primeasca telefoane foarte feng shui de la personalitati din ultimii 30 de ani din politica, inclusiv de la PSD, relateaza Mediafax.

Dan Barna: ,,Am inceput sa primesc telefoane foarte feng shui

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fo.

Dan Barna nu exclude un guvern PSD. Ce conditii pune

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca este dificil de spus daca motiunea de cenzura va trece, avand in vedere ca mai este nevoie de 20 de voturi de la PSD, care inseamna mult in termeni de.

Dan Barna, despre motiunea de cenzura: E dificil de spus daca trece; mai trebuie 20 de voturi de la PSD, nu e usor

Dan Barna, presedintele USR , a declarat, vineri, ca este dificil de spus daca motiunea de cenzura va trece, avand in vedere ca mai este nevoie de 20 de voturi de la PSD, care inseamna mult in termeni de aritmetica parlamentara.

Dan Barna, intrebat daca USR-PLUS isi doreste sa il bata pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Categoric

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca alianta USR-PLUS isi doreste categoric sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din toamna. Barna a spus, de asemenea, ca trebuie accentuata integrarea cu PLUS, fiind doua partide cu culturi organizationale diferite, partidul condus de Dacian Ciolos avand o structura mai ierarhica.

DAN BARNA, USR: Un presedinte de tara trebuie sa fie vizibil

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, ieri seara, ca un presedinte al Romaniei trebuie sa fie vizibil si implicat, sa ofere credibilitate si profesionalism, adaugand ca acesta nu are un rol de administrator al unui oras, ci pe acela de a reprezenta societatea consistent, de a transmite mesajele si de a da viziunea pentru Romania.

Victor Ponta, despre discutia cu Dan Barna: Nu se poate sa stai cu mine la masa, sa bei cafea, sa discutam lucruri concrete, si dupa sa zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorba

Liderul Pro Romania Victor Ponta ii critica pe cei de la USR dupa intalnirea avuta cu liderul partidului, Dan Barna. Fostul premier a declarat ca Barna i-a spus ca nu mai poate discuta cu el pentru ca l-au.

Traian Basescu: Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept (VIDEO)

Intre Klaus Iohannis si conducerea USR nu exista un blat politic pentru ca Dan Barna este prea tanar pentru a fi intelept, a declarat Traian Basescu, europarlamentar PMP, la B1 TV. Fostul presedinte l-a si.

Dan Barna, la semnarea Pactul National pentru o Romanie Europeana: Acest acord este prima piesa dintr-o constructie care trebuie sa contina si FARA PENALI in functii publice (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, unde s-a semnat Pactul National pentru o Romanie Europeana, ca Uniunea Salvati Romania a semnat acest acord national pentru ca el contine ceea ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )