Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

Dan Barna promite, de ziua Constitutiei, ca USR va lupta in continuare pentru reformarea statului

România Liberă România Liberă,
Dan Barna promite, de ziua Constitutiei, ca USR va lupta in continuare pentru reformarea statului

Presedintele USR, Dan Barna, afirma intr-un mesaj transmis de Ziua Constitutiei ca formatiunea sa va. continuă pe România Liberă

DAN BARNA: Guvernul ar trebui sa isi asume raspunderea si pentru reglementarea privind alegerea primarilor

Presedintele USR, Dan Barna, este de parere ca Guvernul ar fi trebuit sa treaca pe lista situatiilor in care se impun masuri urgente si pe cea privind alegerea primarilor, avand in vedere ca mai este o jumatate de an pana la locale.

Orban, de Ziua Constitutiei: Luam in calculreexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica, de Ziua Constitutiei, ca, la momentul politic oportun, Guvernul va lua in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ, astfel incat democratia sa fie intarita.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

Klaus Iohannis, de Ziua Constitutiei: Voi ramane profund dedicat rolului de a veghea la respectarea Legii Fundamentale si la buna functionare a autoritatilor publice

Caderea regimului comunist in decembrie 1989 si adoptarea prin referendum national a Constitutiei din anul 1991 reprezinta momentele care au marcat decisiv tranzitia Romaniei catre democratie si stat de drept.

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )