Libnet.ro
UNICEF

00:06

DAN BARNA: PSD se joaca cu sanatatea romanilor. Legea carantinei este necesara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: PSD se joaca cu sanatatea romanilor. Legea carantinei este necesara

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca legea carantinei este necesara, iar PSD se joaca cu sanatatea romanilor, amanand adoptarea legii. Este clar pentru toata lumea ca Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformam o situatie proasta intr-o catastrofa sanitara, a afirmat, duminica, Dan Barna. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: PSD se joaca cu sanatatea romanilor. Legea carantinei este necesara

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca legea carantinei este necesara, iar PSD se joaca cu sanatatea romanilor, amanand adoptarea legii. Este clar pentru toata lumea ca Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformam o situatie proasta intr-o catastrofa sanitara, a afirmat, duminica, Dan Barna.

Cum explica PSD amanarea votului privind legea carantinei si izolarii: Un proiect de lege de o asemenea importanta nu poate fi expediat fara o dezbatere serioasa

Reprezentantii PSD vin cu precizari dupa ce, la solicitarea lor, votul din Senat asupra legii privind carantina si izolarea a fost amanat pentru luni dimineata. intr-o postare pe pagina de Facebook a partidului,.

Care sunt motivele de disputa dintre PSD si PNL pe legea carantinei. De ce zace proiectul in Parlament

Parlamentarii au oprit dezbaterile la legea carantinei dupa ce nu au putut sa cada de acord asupra unor prevederi care sa asigure parghii de control pentru stat, dar care in acelasi timp sa garanteze respectarea drepturilor persoanelor bolnave sau suspectate a fi bolnave de Covid 19. PSD asteapta mai intai clarificari de la Guvern si avizul CSM, apoi va vota proiectul in Senat, forul decizional.

Lucian Romascanu critica Legea carantinei: E o nenorocire, e legiferarea abuzului suprem

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, spune ca Legea carantinei si izolarii, nu poate fi votata joi in plenul Camerei Deputatilor in forma aceasta in care este acum, a Guvernului, pentru ca ar fi o nenorocire.

Ciolacu s-a intalnit cu Arafat: Legea carantinei va fi coerenta si eficienta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a intalnit joi cu Raed Arafat, precizand ca au fost discutate solutii privind legea carantinei si a izolarii. in urma discutiilor cu acesta si cu mai multi colegi juristi, Marcel Ciolacu sustine ca social-democratii vor vota o lege coerenta si eficienta.

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de legea carantinei. Participantii nu poarta masti

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei. Participantii care initial s-au adunat pe trotuar au mers in mijlocul Pietei. Oamenii nu poarta masti de protectie si nu respecta regulile de distantare sociala. Jandarmerie: 13 amenzi date la protestul din Piata Victoriei.

Robert Cazanciuc, presedintele Senatului: O sa votam Legea carantinei cand vom fi convinsi

Cand vom fi convinsi ca legea corespunde nevoii romanilor, o sa votam aceasta lege, a declarat Rob.

Votul in Comisia juridica a Senatului pe legea carantinei si a izolarii, amanat pana luni!

Comisia juridica a Senatului a decis, sambata, la solicitarea reprezentantilor PSD, amanarea pana lu.

Eugen Teodorovici: De asta nu voi vota legea carantinei!

Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Senatorul PSD afirma ca nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

De ce refuza Eugen Teodorovici sa voteze legea carantinei

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea, intrucat nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )