Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dan Barna s-a intalnit cu Florin Piersic, in aeroport. Ce i-a spus actorul fostului candidat la prezidentiale

Playtech Playtech,
Dan Barna s-a intalnit cu Florin Piersic, in aeroport. Ce i-a spus actorul fostului candidat la prezidentiale

Dan Barna, fostul candidat la prezidentiale propus de USR s-a intalnit recent cu Florin Piersic in aeroport la Cluj-Napoca. Momentul a fost surprins si postat pe Facebook chiar de catre liderul USR, care a mentionat ca acum ca a iesit din campania electorala, se poate bucura fara grija de intamplarile simpatice din viata lui. Dan . continuă pe Playtech

Barna scrie pe Facebook despre intalnirea cu Florin Piersic in Aeroportul Cluj-Napoca: Am iesit din logica de campanie, am din nou ocazia sa ma bucur fara grija de intamplarile simpatice

Liderul USR Dan Barna scrie pe Facebook despre intalnirea cu Florin Piersic in Aeroportul Cluj-Napoca, povestind ca a iesit din logica de campanie si are din nou ocazia sa se bucure fara grija de intamplarile simpatice. Barna afirma ca actorul i-a vorbit despre incredere, despre viitor si despre mult suflet, iar el i-a cerut un autograf pe agend.

Dan Barna, postare spectaculoasa pe Facebook. E incredibil langa cine a fost surprins liderul USR - FOTO

Dan Barna a postat, sambata, pe contul sau de Facebook, o fotografie cu Florin Piersic in Aeroportul Cluj-Napoca. Liderul USR a povestit ca actorul de 83 de ani i-a vorbit despre incredere si despre viitor, iar.

APARITIE HORROR: Florin Piersic, COMPLET DESFIGURAT! Imaginile care au intristat intreaga Romanie

Imagini socante cu Florin Piersic! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO) in cel mai recent interviu.

Membrii USR decid daca Dan Barna ramane presedintele partidului. Scrutinul intern va dura 5 zile

Membrii Uniunii Salvati Romania vor vota, incepand de vineri, timp de cinci zile, intr-un scrutin intern ce va decide daca Dan Barna va ramane presedinte al partidului. 56 Votul de incredere pentru Dan Barna incepe in aceasta dupa-amiaza. Vor fi cinci zile. Discutia era sa inceapa astazi la ora 12,00 si sa se incheie miercuri la ora 12,00. Va fi o intrebare de genul - sunteti de acord ca Dan Barna sa continue in conducerea partidului, o intrebare simpla cu un raspuns da sau nu, a precizat, pentru Agerpres, Ionut Mosteanu, vicepresedinte al partidului.

Vasile Dincu, IRES, la Digi 24: Dan Barna a fost peste partid la alegerile prezidentiale Am vazut cum s-a prabusit dupa ancheta Rise

Dan Barna s-a situat peste partid la alegerile prezidentiale de saptamana trecuta - este concluzia surprinzatoare a sociologului Vasile Dincu, care a realizat exit poll-ul IRES in seara alegerilor. Invitat la emisiunea in fata ta, de la Digi24, Dincu spune ca, potrivit masuratorilor IRES, intentia de vot a partidului in ziua dinaintea alegerilor era de 10%, iar cea a lui Dan Barna ajungea la 15 procente. Dincu mai spune ca Barna s-a prabusit dupa ancheta Rise Project cand care era la 17-18% si cu posibilitati sa creasca.

Numaratoarea inversa pentru Dan Barna in fruntea USR a inceput

Incepe numaratoarea inversa pentru Dan Barna si alianta acestuia cu Dacian Ciolos. Dan Barna ar putea pierde functia de presedinte al USR dupa scorul dezastruos din primul tur al alegerilor prezidentiale.

Dan Barna le-a tras clapa ultimilor sustinatori. Liderul USR nu a venit la intalnirea din Piata Victoriei, convocata chiar de el

Liderul USR, Dan Barna, le-a tras clapa ultimilor sai sustinatori! Barna si-a chemat alegatorii la ora 8 dimineata, insa el nu a venit. Chemarii sale au raspuns cativa oameni, care il asteapta si.

Dan Barna critica sistemul de justitie. Ce il nemultumeste pe presedintele USR

Dan Barna, presedintele USR, a afirmat ca, la 32 de ani de la revolta muncitorilor de la Brasov, jus.

Dan Barna, mesaj surprinzator pe Facebook: Ne-au otravit trecutul, ne compromit prezentul si ne anuleaza viitorul

Dan Barna trage un semnal de alarma, intr-un mesaj postat pe Facebook, la 32 de ani de la revolta anticeausista a muncitorilor din Brasov, si scrie ca justitia nu reuseste nici acum sa spuna cu exactitate.

Imagini spectaculoase cu Dan Barna. Liderul USR fuge de intrebarile jurnalistilor

Liderul USR, Dan Barna, fuge de presa dupa esecul de la prezidentiale. Acesta a anuntat pe pagina de Facebook o intalnire cu simpatizantii sai, in aceasta dimineata in Piata Victoriei, dar cand a vazut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )