Libnet.ro
UNICEF

20:32

Dan Barna s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Care au fost subiectele discutiei

Antena3 Antena3,
Dan Barna s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Care au fost subiectele discutiei

Liderul USR, Dan Barna, s-a intalnit, luni, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Seful statului a discutat cu presedintele USR pe trei subiecte importante, printre care bugetul pentru anul 2020. continuă pe Antena3

Sectorul public va fi lovit de un val de restructurari masive. Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Orban si Citu

Klaus Iohannis ii cheama din nou, astazi, la Cotroceni pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul de finante Florin Citu. Cei trei vor discuta despre bugetul pe anul viitor si masurile majore anuntate ieri pentru reducerea deficitului: concedieri in sectorul bugetar, proiectul ce interzice cumulul pensie-salariu la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

Klaus Iohannis va retrage decoratiile persoanelor condamnate penal

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Palatul Cotroceni, ca va retrage decoratiile tuturor.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

Klaus Iohannis confirma inghetarea salariilor demnitarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca i-a incurajat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Eugen Citu, la discutiile avute la Palatul Cotroceni, sa treaca la inghetarea salariilor demnitarilor in 2020.

Ciolacu spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD: Observ ca Guvernul este condus, mai nou, de la Cotroceni

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca asteapta o schimbare de atitudine a presedintelui Klaus Iohannis fata de PSD si sustine ca in acest moment PSD este singurul partid de opozitie, iar disparitia PSD ar insemna disparitia democratiei.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, decorat la final de mandat de Klaus Iohannis, cu cea mai inalta distinctie a Romaniei

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a fost decorat, marti, de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei, cel mai inalt ordin national romanesc. Evenimentul a avut loc la Palatul.

DAN BARNA: Guvernul ar trebui sa isi asume raspunderea si pentru reglementarea privind alegerea primarilor

Presedintele USR, Dan Barna, este de parere ca Guvernul ar fi trebuit sa treaca pe lista situatiilor in care se impun masuri urgente si pe cea privind alegerea primarilor, avand in vedere ca mai este o jumatate de an pana la locale.

Dan Barna si Dacian Ciolos, discutii aprinse in Alianta USR PLUS

Dan Barna si Dacian Ciolos, liderii Aliantei USR PLUS, se vor intalni luni in sedinta Birourilor National USR si PLUS, dupa ce fostul premier Ciolos a aruncat sageti catre partenii de alianta.

Dan Barna promite, de ziua Constitutiei, ca USR va lupta in continuare pentru reformarea statului

Presedintele USR, Dan Barna, afirma intr-un mesaj transmis de Ziua Constitutiei ca formatiunea sa va.

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )