Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dan Barna se teme ca Guvernul PNL poate lasa PSD sa revina in forta, daca nu actioneaza rapid

România Liberă România Liberă,
Dan Barna se teme ca Guvernul PNL poate lasa PSD sa revina in forta, daca nu actioneaza rapid

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Roman, ca viitorul gu. continuă pe România Liberă

Dan Barna insista cu alegerile anticipate, dupa consultarile de la Cotroceni. Mesaj pentru Iohannis: Daca vreti cu adevarat sa scapam tara de PSD, aveti curajul sa facem acum anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat pe Facebook ca la consultarile de astazi cu presedintele Klaus Iohannis acesta i-a reconfirmat ca vrea alegeri anticipate, dar considera ca un calendar pentru acestea trebuie abordat abia dupa alegerile prezidentiale. Presedintele Iohannis urmeaza sa aiba consultari si cu liderii PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, dupa care sa anunte, probabil in cursul dupa-amiezii, premierul desemnat sa formeze noul guvern.

Dan Barna este un visator. Dar tara nu poate fi condusa cu vise

Frumoase ideile si visele lui Dan Barna. Din pacate nu pot fi puse in practica acum, si nu presedintele are parghiile necesare sa le puna in opera. Dan Barna a gresit adresa. Ma asteptam de la un candidat la presedintie, posibil viitor presedinte, la mai mult discernamant si intelegere a ce se poate si ce nu se poate face in momentul de fata.

Dan Barna (USR), dupa consultarile de la Cotroceni: Presedintele Iohannis mi-a reconfirmat ca isi doreste alegeri anticipate, dupa prezidentiale. Mai bine le facem acum

Dan Barna, presedintele USR, a lansat un apel public, dupa incheierea consultarilor catre presedintele Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate acum, cat PSD este slab, explicand ca un.

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Sinteza zilei. Lovitura dura pentru Dan Barna

Un material realizat de Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste.

Adevarul despre Dan Barna. Candidatul USR la prezidentiale, serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro

Un material marca Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste greseli.

Rise Project: Adevarul despre Dan Barna

Un material marca Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste greseli.

Rise Project sustine ca Dan Barna ar fi supervizorul unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project intr-un material in care se afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )