Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Barna vrea ca presedintele sa participe la sedintele de guvern in care se stabileste bugetul de stat: Prezidentiabilul USR PLUS propune modificarea Constitutiei

B1 B1,
Dan Barna vrea ca presedintele sa participe la sedintele de guvern in care se stabileste bugetul de stat: Prezidentiabilul USR PLUS propune modificarea Constitutiei

Dan Barna, candidatul USR PLUS la alegerile prezidentiale, propune modificarea Constitutiei in sensul sporirii prerogativelor sefului statului. continuă pe B1

Dan Barna vrea cu orice pret alegeri anticipate in 2020

Liderul USR, Dan Barna, vrea alegeri anticipate cu orice pret, in 2020. Convins ca motiunea de cenzura va trece, candidatul USR la prezidentiale va merge la Cotroceni cu pactul propus de alianta USR PLUS pentru a .

Motiune de cenzura |Dan Barna vrea anticipate: in situatiile de criza, solutia e intoarcerea la popor. Cum ar putea functiona o majoritate cu sase partide?

Presedintele USR, Dan Barna, a facut un bilant sumbru al guvernarii PSD. La dezbaterea motiunii de cenzura din Parlament, candidatul USR-PLUS la prezidentiale a subliniat ca este necesara organizarea de alegeri.

DAN BARNA: PSD a ramas acelasi partid care apara infractorii

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, spune ca PSD a ramas acelasi partid care apara infractorii si care nu mai are niciun fel de legitimitate sa conduca Romania, dupa ce a suspendat sedinta de plen a Parlamentului pentru a face inca o data bloc in jurul unui condamnat penal.

Dan Barna, daca motiunea de cenzura va trece: Nu vom vota niciun Executiv din care sa faca parte PSD. Vom sustine un Guvern minoritar al liberalilor. PNL-USR este o foarte buna alianta care poate sa conduca Romania dupa alegeri

Liderul USR, Dan Barna, a dat detalii despre cum va actiona formatiunea pe care o conduce in cazul in care motiunea de cenzura de joi impotriva Guvernului Dancila va trece. Barna spune ca USR nu va sustine .

Dan Barna: Nu mai putem sa acceptam acea logica meschina: domle, sa fure, dar sa faca si pentru noi ceva

Candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca romanii nu trebuie sa mai accepte acea logica meschina: domle, sa fure, dar sa faca si pentru noi ceva si sustine ca nu vrea sa invete cum au mers lucrurile in Romania, ci vrea sa schimbe aceste lucruri.

VIDEO Dan Barna a prezentat planul pentru reconstruirea Romaniei: Presedintele trebuie sa aiba atributul de a declansa alegeri anticipate in situatii de criza politica Vom opri taxarea saraciei

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, si-a prezentat vineri, la Sibiu, planul pentru reconstruirea Romaniei, care propune cresterea atributiilor prezidentiale, inclusiv posibilitatea de a declansa alegeri anticipate, in cazul unei crize politice, dar si oprirea taxarii saraciei, respectiv impozit zero pe salariul minim. Intra in articol pentru a vedea cu ce program candideaza Dan Barna la alegerile prezidentiale.

DAN BARNA: Am luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a luat foarte in serios mesajul presedintelui de sustinere a alegerilor anticipate, iar USR a prezentat Pactul pentru anticipate pe care l-a lansat in dezbatere publica.

DAN BARNA: Rezultatul de ieri confirma un tur doi fara PSD

Presedintele USR, Dan Barna, este convins ca va castiga alegerile prezidentiale si spune ca Viorica Dancila, candidatul PSD, nu va intra in turul doi, dupa ce motiunea de cenzura a trecut prin Parlament si Guvernul PSD a fost demis.

Dan Barna: Nu bag mana in foc ca motiunea va trece. Victor Ponta nu e o optiune de a guverna impreuna

Presedintele USR, Dan Barna, si-a aratat din nou sustinerea pentru organizarea alegerilor anticipate. intr-o interventie pentru Europa FM, acesta a mai explicat ca nu baga mana in foc ca motiunea de cenzura va trece, motivand ca una se promite si alta se voteaza. Totodata, Barna e exclus varianta unei guvernari alaturi de Pro Romania. E ca si cum am da o noua sansa PSD, a adaugat liderul USR.

Dan Barna, la Europa FM: N-as pune mana-n foc ca motiunea va trece, sunt pur si simplu reticent

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti seara la Europa FM ca nu este ferm convins ca motiunea de cenzura la adresa cabinetului Dancila, care va fi dezbatuta si supusa votului joi, va trece de votul Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )