Libnet.ro
UNICEF

19:47

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Playtech Playtech,
Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan . continuă pe Playtech

Cristiano Ronaldo, lovitura dura in izolare. Ce probleme are din cauza virusului

Cristiano Ronaldo nu reuseste sa scape de noul coronavirus. Testul pe care l-a efectuat starul lui Juventus marti este din nou pozitiv, spre disperarea acestuia. Astfel ca Ronaldo rateaza posibilitatea de a-l infrunta pe Lionel Messi, in aceasta seara, in Liga Campionilor. De la ora 22:00, Juventus primeste vizita Bacelonei, in cel mai tare meci .

Dan Bittman sustine ca incasarile din bani publici nu reprezinta mai mult de 1% din veniturile Holograf. Totusi, in 2018, a luat 10.000 de euro doar dintr-un contract. Situatia bizara, prezentata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir (VIDEO)

Dan Bittman, protagonistul unor declaratii controversate despre pandemia de COVID-19 si restrictiile introduse in consecinta, sustine ca incasarile din bani publici ale Holograf nu reprezinta mai mult de 1%.

Dan Bittman, mesaj ferm pentru Raed Arafat. Nu sunt genul de idiot care sa spuna ca nu exista COVID

Prins in vartejul acuzatiilor furibunde din spatiul public, Dan Bittman a revenit cu noi precizari la ultimele sale declaratii privind pandemia de COVID-19.

Dan Bittman: Nu sunt genul de idiot care sa spuna ca nu exista COVID sau ca nu exista acest pericol in locul domnului Arafat, sunam in Franta sau in Bulgaria sa ii intreb cum de joaca fotbal cu tribunele pline si fara masti (VIDEO)

Dan Bittman a explicat ca nu pune la indoiala existenta COVID-19, dar a acuzat autoritatile de lipsa de coerenta si sustine ca situatia din alte state arata ca acolo s-au gasit, totusi, niste solutii.

Ultima ora. Raed Arafat, despre noile masuri care se vor impune in Romania. Atentie, toti angajatii de la stat sunt vizati

In contextul pandemiei actuale, situatia Romaniei este una ingrijoratoare, iar infectarea cu COVID-19 afecteaza de la zi la zi o mare parte din populatie. Din dorinta de a incercrca limitarea raspandirii virusului, Raed Arafat a anuntat recent cele mai noi masuri care ar putea fi impuse de autoritati. Ce se va intampla cu angajatii din .

Gabriela Firea, atac neasteptat la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Ce informatii ascunde pentru a nu-si pierde locul de munca

Fostul primar al Capitalei si actualul prim-vicepresedinte, Gabriela Firea, a vorbit despre modul in care Raed Arafat transmite informatiile legate de pandemia de COVID-19. Aceasta sustine ca seful DSU omite sa spuna informatiile care ar deranja Guvernul, astfel ca se limiteaza la anumite subiecte. Cea mai importanta masura anti-COVID-19 este ignorata de catre autoritati Gabriela .

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Monica Odagiu rupe tacerea despre relatia cu Dan Bittman. Ce a dezvaluit artista

Monica Odagiu, actrita si, mai nou, creatoare de continut pe facebook, a decis sa vorbeasca de relatia cu Dan Bittman. Invitata recent la Mirela Vaida, actrita de 24 de ani a raspuns intrebarilor moderatoarei, pe marginea acestui subiect. Dan Bittman in atentia presei mondene Recent, Dan Bittman a iesit in public acuzand actuala guvernare de .

Cu cine s-a intalnit Dan Bittman dupa minciuna COVID. Influenta ei e mare in Guvern

Saptamana trecuta, in ziua in care Romania inregistra un record negativ de noi cazuri de COVID-19 si autoritatile ne aduceau la cunostinta gravitatea situatiei prin mesaje de informare Ro Alert, Dan Bittman posta pe Facebook un mesaj in care isi chema prietenii la terasa. Cantaretul a fost surprins la cafea de fotoreporteri, iar in dreapta .

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )