Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dan Bittman, mesaj ferm pentru Raed Arafat. Nu sunt genul de idiot care sa spuna ca nu exista COVID

Antena3 Antena3,
Dan Bittman, mesaj ferm pentru Raed Arafat. Nu sunt genul de idiot care sa spuna ca nu exista COVID

Prins in vartejul acuzatiilor furibunde din spatiul public, Dan Bittman a revenit cu noi precizari la ultimele sale declaratii privind pandemia de COVID-19. continuă pe Antena3

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Dan Bittman: Nu sunt genul de idiot care sa spuna ca nu exista COVID sau ca nu exista acest pericol in locul domnului Arafat, sunam in Franta sau in Bulgaria sa ii intreb cum de joaca fotbal cu tribunele pline si fara masti (VIDEO)

Dan Bittman a explicat ca nu pune la indoiala existenta COVID-19, dar a acuzat autoritatile de lipsa de coerenta si sustine ca situatia din alte state arata ca acolo s-au gasit, totusi, niste solutii.

Ce sanse ai sa faci Revelionul pe Valea Prahovei. Mesajul lui Raed Arafat pentru romani

Sarbatorile de iarna aduc griji diferite in randul romanilor si autoritatilor. Ce mesaj are Raed Arafat pentru cei care se gandesc la planurile pentru Revelion? Care sunt sansele sa faci petrecerea dintre ani pe Valea Prahovei? Raed Arafat, mesaj pentru romanii care se gandesc la distractia de Revelion Grijile sunt altele pentru sarbatorile de iarna .

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

Cu cine s-a intalnit Dan Bittman dupa minciuna COVID. Influenta ei e mare in Guvern

Saptamana trecuta, in ziua in care Romania inregistra un record negativ de noi cazuri de COVID-19 si autoritatile ne aduceau la cunostinta gravitatea situatiei prin mesaje de informare Ro Alert, Dan Bittman posta pe Facebook un mesaj in care isi chema prietenii la terasa. Cantaretul a fost surprins la cafea de fotoreporteri, iar in dreapta .

Rasturnare de situatie. Ce a spus Dan Bittman dupa scandalul de saptamana trecuta

Dan Bittman se afla in centrul unui urias scandal dupa un mesaj anti-masca. Artistul a contestat vehement restrictiile si s-a declarat convins ca numarul persoanelor infectate cu noul virus este scos din burta, chiar daca testari se fac. Mai mult, saptamana trecuta, cand autoritatile ne instiintau, prin intermediul unor mesaje de informare RO Alert, ca .

Mihai Margineanu sare in apararea lui Dan Bittman: Sunt foarte multi prosti si prea putini destepti in aceasta lume normala

Artistul Mihai Margineanu ii ia apararea lui Dan Bittman, dupa declaratiile controversate pe care artistul le-a facut in urma cu o saptamana. Interpretul este de parere ca sunt multi prosti si prea pu.

Ultima ora. Raed Arafat, despre noile masuri care se vor impune in Romania. Atentie, toti angajatii de la stat sunt vizati

In contextul pandemiei actuale, situatia Romaniei este una ingrijoratoare, iar infectarea cu COVID-19 afecteaza de la zi la zi o mare parte din populatie. Din dorinta de a incercrca limitarea raspandirii virusului, Raed Arafat a anuntat recent cele mai noi masuri care ar putea fi impuse de autoritati. Ce se va intampla cu angajatii din .

Raed Arafat: Avem sute de localitati in care masca este obligatorie

In cadrul unei sedinte de Guvern, Raed Arafat a declarat ca sunt 368 de localitati in care rata incidentei a depasit 3 la mie.

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )