Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Sova, audiat la DNA in dosarul Tel Drum

Adevărul Adevărul,
Dan Sova, audiat la DNA in dosarul Tel Drum

Fostul senator Dan Sova a fost adus vineri la DNA, unde a fost audiat de procurori in dosarul Tel Drum, dosar in care liderul PSD Liviu Dragnea este urmarit penal pentru mai multe infractiuni de coruptie. continuă pe Adevărul

Dan Sova audiat la DNA in dosarul Tel Drum

Fostul senator Dan Sova a fost adus vineri la DNA, unde a fost audiat de procurori in dosarul Tel Drum, dosar in care liderul PSD Liviu Dragnea este urmarit penal pentru mai multe infractiuni de coruptie.

Un fost ministru al Transporturilor, audiat la DNA in dosarul Tel Drum: in ce calitate s-a prezentat in fata procurorilor

Dan Sova, fostul ministru al Transporturilor, inchis la Penitenciarul Jilava, unde ispaseste o condamnare de trei ani de inchisoare in dosarul CET Govora, a fost dus vineri la sediul DNA pentru a fi.

Dan Sova, audiat la DNA in calitate de martor

Fostul ministru al Transporturilor Dan Sova este audiat la DNA in calitate de martor, posibil in Dosarul Tel Drum. Stire in curs de actiualizare .

Dan Sova, audiat la DNA

Fostul ministru al Transporturilor Dan Sova este audiat la DNA. Acesta ar fi citat in calitate de martor, relateaza Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )