Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dan Sova a scapat de pedeapsa cu executare. Dosarul lui va fi reluat de la zero

Antena3 Antena3,
Dan Sova a scapat de pedeapsa cu executare. Dosarul lui va fi reluat de la zero

Dan Sova a scapat de pedeapsa cu executare iar dosarul sau va fi reluat de la zero. Decizia este definitiva si vine dupa ce fostul politician a depus o contestatie in anulare in scandalul completurilor. continuă pe Antena3

Condamnarea lui Dan Sova, desfiintata dupa decizia CCR. Apelul se reia. Primul termen - 15 aprilie

Curtea Suprema a admis contestatia in anulare depusa de fostul ministru PSD Dan Sova. Instanta a desfiintat astfel sentinta definitiva primita de acesta de condamnare la 3 ani de inchisoare pentru trafic de in.

Condamnarea definitiva a lui Dan Sova a fost desfiintata. Dosarul se va rejudeca

Curtea Suprema a admis, aseara, contestatia in anulare formulata de fostul senator PSD, Dan Sova, si a desfiintat sentinta definitiva de condamnare la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora. Sova va fi rejudecat in acest dosar.

Condamnarea ,,definitiva a lui Dan Sova nu este chiar asa: dosarul se va rejudeca

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte a admis contestatia in anulare formulata de fostul senator PSD, Dan Sova, si a desfiintat sentinta definitiva de condamnare la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul CET Govora. Decizia.

Condamnarea lui Dan Sova la 3 ani de nchisoare, anulata. Procesul va fi rejudecat. Sentinta, efect al deciziei Curtii Constitutionale privind completurile de la instanta suprema

Instanta suprema a admis o contestatie in anulare depusa de fostul parlamentar PSD Dan Sova si a dispus desfiintarea deciziei definitive de condamnare la trei ani inchisoare primite de acesta in dosarul CET Govora. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca dosarul fie rejudecat. Sentinta a fost data in baza deciziei Curtii Constitutionale privind completurile de 5 constituite nelegal.

Condamnarea lui Dan Sova in procesul CET Govora, anulata

Condamnarea de trei ani de inchisoare a fostului senator PSD, Dan Sova, in procesul CET Govora este anulata, apelul in acest dosar urmand sa se rejudece, conform deciziei ICCJ, care a aceptat contestatia in anulare depusa de acesta ca urmare a deciziei CCR privind constituirea nelegala a completurilor de cinci judecatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )