Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dancila, anunt despre alegerile prezidentiale: Nu fac niciun pas inapoi. Intram in campanie ca sa castigam

Antena3 Antena3,
Dancila, anunt despre alegerile prezidentiale: Nu fac niciun pas inapoi. Intram in campanie ca sa castigam

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca PSD intra in campania electorala pentru alegerile prezidentiale pentru a castiga si, personal, nu va face niciun pas inapoi, pe. continuă pe Antena3

SURSE. Viorica Dancila, in CEx: Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost arogant. Nu a invatat nimic

Liderul PSD Viorica Dancila ar fi afirmat, luni, in cadrul sedintei ComitetuluI Executiv National al partidului ca Victor Ponta nu a invatat nimic din alegerile prezidentiale din 2014 si ca liderul Pro.

Proiect de decizie privind campania pentru alegerile prezidentiale - adoptat de CNA

Consiliul National al Audiovizualului a adoptat, astazi, un proiect de decizie privind regulile de desfasurare a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, documentul fiind supus dezbaterii publice pana pe 1 septembrie.

Premiera in lumea araba: Un membru declarat al comunitatii LGBT candideaza la alegerile prezidentiale din Tunisia

Candidat surpriza la alegerile prezidentiale din Tunisia programate la 10 noiembrie 2019. Mounir Baatour, un avocat de 48 de ani, gay declarat si presedinte al Asociatiei Shams si-a depus candidatura pentru.

Ludovic Orban, desemnat sef de campanie pentru alegerile prezidentiale

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a fost desemnat, luni, de Biroul Executiv al PNL, sef de campanie pentru alegerile prezidentiale, au declarat, surse politice. in sedinta BEx al PNL Ludovic Orban a.

UPDATE Klaus Iohannis participa in Piata Universitatii la strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata, incepand cu ora 11. 30, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi a PNL pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

Presedintele Iohannis, in Piata Universitatii, optimist la startul campaniei PNL de strangere de semnaturi pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis s-a dus, sambata, in Piata Universitatii, la startul campaniei de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale. Acesta s-a declarat optimist ca va strange foarte repede semnaturile.

PNL a lansat campania de strangere de semnaturi pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, in Piata Universitatii la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

PNL incepe astazi campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL incepe, sambata, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din acest an, pentru al doilea mandat la Cotroceni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3124 seconds )