Libnet.ro
UNICEF

20:32

Dancila: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Adevărul Adevărul,
Dancila: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Viorica Dancila se asteapta sa fie chemata la DNA pentru ca a intrat in turul II cu Klaus Iohannis. in urmatoarea perioada ma astept sa fiu chemata la DNA. Sunt prea multe coincidente: in.

Dancila face un anunt incendiar! Strategia sefei PSD pentru a obtine voturi de la PNL

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca va prelua din programul contracandidatilor sai care nu a.

Viorica Dancila, mesaj catre romani. Candidatul PSD la prezidentiale arunca bomba despre Iohannis

Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale nu a ratat ocazia si a venit cu acuzatii grave la adresa lui Klaus.

Dancila il contrazice pe Emmanuel Macron. Ce spune despremoartea cerebrala a NATO

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca nu este de acord cu afirmatiile sefului statului francez, Emmanuel Macron care a spus ca NATO este in moarte cerebrala. Dancila afirma ca Alianta Nord Atlantica trebuie sa fie unita, iar pentru Romania este importanta relatia cu SUA.

Dancila pune tunurile pe Iohannis. Sefa PSD reia teoria statului paralel

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a sustinut joi ca seful statului, Klaus Iohannis, .

Candidatul Ungariei pentru postul de comisar european nu i-a convins pe europarlamentari. Social democratii vor sa-l cheme la o noua audiere- surse

Grupul social democratilor din Parlamentul european a decis sa-i ceara candidatului Ungariei pentru postul de comisar european pentru extindere, Oliver Varhelyi, sa raspunda unor intrebari suplimentare in cadrul unei noi audieri, potrivit unor surse oficiale citate de Politico. eu.

Dragos Tudorache: Alianta USR-PLUS va depune plangere penala contra PSD pentru raspandirea de stiri false

Europarlamentarul Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS, a declarat, vineri, in cadrul unei interventii telefonice la Digi24, ca Alianta USR-PLUS va depune plangere penala dupa ce PSD a raspandit, in mediul online, mesaje false care contin elementele de identitate vizuala ale celor doua formatiuni politice prin care se incearca descurajarea votului pentru Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit stiri. plus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )